Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Een efficiŽnte kinderkamer voor zowel ouder als kind | Berichten.org

Een efficiŽnte kinderkamer voor zowel ouder als kind

Een efficiŽnte kinderkamer voor zowel ouder als kind Bij het indelen van een kinderkamer is het belangrijk om de kinderkamer van uw kind op een zo efficiŽnt mogelijke manier in te delen. Het vergt wat aandacht en energie om na te denken waar u welk meubel dient te plaatsen in de slaapkamer van uw kind.
Plaatsing van het Bed
Bij de plaatsing van het bed is het meestal handig om dit te plaatsen bij een raam. Dit vanwege de frisse lucht die uw kindje dan kan krijgen. Probeer de plaatsing van het bed naast een verwarming zoveel mogelijk te vermijden.

Kledingkast
Voor een kledingkast is de handigste plek afhankelijk van de slaapkamer. Over het algemeen is het natuurlijk wel handig om een kledingkast tegen een muur of in een hoek te plaatsen, zodat er zo weinig ruimte van een slaapkamer verloren gaat. Kijk voor verschillende handige kledingkasten eens op www.kinderartikelen.nl.

Opbergkast
Verder is het heel handig om een opbergkast te plaatsen in de slaapkamer van uw kind. In deze opbergkast kan uw kind zijn speelgoed opbergen en ook leren om dit zelf te doen. Het is belangrijk om het belang van opruimen aan te leren aan uw kind, anders zal u het nog zijn of haar hele leven moeten blijven doen. Kijk eens naar de Thomas de Trein opbergkast, die met name geschikt is voor kleine jochies. Deze opbergkast is niet zo hoog, waardoor uw kind zelf goed zijn of haar spulletjes kan opruimen. De opbergkast is gemaakt van MDF materiaal en heeft als afmetingen 60 cm in de hoogte bij 63,5 cm in de breedte. De hoogte van deze opbergkast is slechts 30 cm, en dus geschikt voor ieder klein kind. De opbergkast heeft 6 bedrukte opberglades van Thomas de Trein en is eenvoudig te monteren. De opbergkast weegt 6,45 kg en is dus niet heel zwaar.

Bericht geschreven door: leukekinderspullen
Aantal keer gelezen: 1992x
Toegevoegd op: 2014-02-05 17:06:47
Laatst gewijzigd op: 2014-02-05 17:06:47

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen