Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Alleen maar voordelen met webinars! | Berichten.org

Alleen maar voordelen met webinars!

Lees over de voordelen van het geven van een webinar. Er zijn namelijk voordelen voor jou als organisator, maar ook voor je kijkers zijn er meer dan genoeg voordelen.
Maak jij al gebruik van webinars? Grote kans dat je wel bekend met de term en dat je waarschijnlijk ook weleens een webinar hebt gezien of misschien zelfs al hebt georganiseerd. Maar wist je dat er veel webinar voordelen zijn? Hieronder volgen enkele van deze voordelen.

Het is belangrijk eerst te melden dat het goed is te overwegen met een vooraf opgenomen webinar te werken. Dit biedt je de mogelijkheid om je verhaal eerst echt goed geformuleerd te hebben en eventuele foutjes nog te herstellen. Des te beter wordt de kwaliteit van je webinar en dat is maar goed uit, want door het vooraf opnemen kan de webinar natuurlijk ook vaker worden teruggekeken.

Dit brengt ons direct bij het volgende voordeel: vooraf opnemen zorgt dat je tijd hebt om te communiceren met je kijkers. De webinar hoef je alleen maar aan te zetten en ondertussen kun je de vragen die je zeker gaat binnen krijgen, beantwoorden. Je kunt eventueel ook nog een poll uitzetten tijdens de uitzending. Het leuke hiervan is, dat je na afloop gelijk de resultaten kunt presenteren aan je kijkers.

Voor je kijkers zijn er ook veel voordelen. Ze hoeven geen software te downloaden, wat deelname natuurlijk per definitie al laagdrempeliger maakt. De webinars worden opgenomen in HD-kwaliteit, dus de kijkbeleving is ook zo optimaal mogelijk voor je kijkers. Bovendien is de webinar op elk device met internet te bekijken, want een internetverbinding is eigenlijk het enige dat je nodig hebt om de webinar te kunnen bekijken.
Het is natuurlijk altijd wenselijk dat je kijkers je webinars interessant vinden en ervan leren en plezier in het kijken hebben. Na het kijken is het gelukkig ook heel eenvoudig om de webinar via de diverse sociale media kanalen te delen. Moedig je kijkers dus ook zeker aan dit te doen!

Bericht geschreven door: Renee
Aantal keer gelezen: 2756x
Toegevoegd op: 2014-01-16 13:28:52
Laatst gewijzigd op: 2014-01-16 13:28:52

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen