Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Vijf factoren die de prijs van uw sloopauto bepalen | Berichten.org

Vijf factoren die de prijs van uw sloopauto bepalen

Het verkopen van een sloopauto kan nog redelijk wat tijd en moeite met zich meebrengen. Het is daarom fijn om te weten welke factoren er belangrijk bij het verkopen van een sloopauto, om zo te kunnen weten hoeveel geld je ongeveer kunt verwachten wanneer je de auto eenmaal gaat verkopen.

De prijs van een sloopauto

Als je een sloopauto hebt dan ben je natuurlijk benieuwd hoeveel je hier nog voor terug kunt krijgen. Op Allesloopautos.nl staan factoren die de prijs van een sloopauto bepalen. Een aantal factoren kunnen invloed hebben op deze prijs. Als er nog goede onderdelen inzitten dan zullen deze er uit worden gehaald en los worden verkocht. Daar kun je dan net wat meer voor vragen en dan krijg je wat meer geld voor je sloopauto terug. De prijs wordt ook bepaald door wat je aanlevert, met of zonder waardevolle onderdelen. Om zelf zicht te hebben op de prijs is het aan te raden dat je gaat kijken wat de sloopauto waard is als je hem in zijn geheel in gaat leveren. Misschien ben je wel erg technisch en kun je de waardevolle onderdelen er zelf netjes uithalen en los verkopen. Voor deze onderdelen krijg je dan los meer, maar de sloopauto wordt dan wel minder waard. Veel mensen verkopen de onderdelen dan los zodat zij hier wat aan kunnen verdienen.

 

Hoe kun je de prijs van een sloopauto bepalen?

De prijs om een sloopauto te bepalen wordt gedaan door de autosloperij. Vaak kun je hier alle sloopauto’s inleveren en dan kun je er met je auto naar toe gaan en dan kunnen zij vertellen wat zij hierdoor kunnen geven. Soms moet je niet meteen ja zeggen, er zijn namelijk meer sloperijen waar je terecht kunt en wie weet bieden zij tientallen euro’s meer. Als je die keuze gaat maken dan kun je toch nog net wat meer aan de sloopauto overhouden. Je kunt je sloopauto verkopen als je hier aan toe bent of wanneer je bijvoorbeeld een andere auto op het oog hebt. Zorg er daarom nu voor dat je gaat zorgen dat je weet wat je sloopauto waard is en dan kun jij geld innen als je je sloopauto in gaat leveren.

Bericht geschreven door: sjoerdegroene
Aantal keer gelezen: 1132x
Toegevoegd op: 2014-01-15 13:22:35
Laatst gewijzigd op: 2014-01-15 13:22:35

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen