Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Kantoor huren als zelfstandige | Berichten.org

Kantoor huren als zelfstandige

Als zelfstandige ondernemer is het goed voor te stellen dat je soms een eigen, onafhankelijke werkplek nodig hebt. Thuis werken heeft zijn voordelen, maar klanten of partners ontvangen op een eigen kantoor staat toch professioneler.

Veel kantoren in Nederland staan leeg

Al jarenlang zijn er complete kantorencomplexen die leeg staan. Er is weinig behoefte aan kantoorruimte lijkt het. De grote bedrijven moeten bezuinigen, waardoor er minder personeel nodig is. Het gevolg is dat de afgelopen jaren de kantoren in Nederland leger en leger raakten. Er is een overschot aan kantoorruimte. Niet alleen in de Randstad, maar ook in zuid Nederland (Den Bosch en omgeving, Breda, etc.) zijn veel kantoren leeg.

Tijdelijk een kantoor huren

Als zelfstandige ondernemer kan het zijn dat je vanuit huis werkt. Veel ZZp’ers hebben een kantoor aan huis. Afspreken met (potentiële) klanten gebeurt vaak op een externe locatie. Voor zelfstandige ondernemers is het prettig als ze klanten en partners kunnen ontvangen in een eigen kantoor. Om professioneel over te komen is een eigen kantoorruimte gewenst.

Er zijn verschillende mogelijkheden om tijdelijk een kantoorruimte te huren of om bijvoorbeeld een vergaderruimte te huren. Als ondernemer is het mogelijk om voor een bepaalde tijd (dag, week, maand, etc.) een eigen kantoor te huren in een kantoren complex dat is omgebouwd tot flex werkplek. Op deze manier heb je een eigen kantoor, maar heb je niet de vaste lasten van een kantoor. Je betaalt voor de periode dat je de kantoorruimte te huur hebt. Tijdelijk kantoor huren is op dit moment een makkelijk en populaire optie.

Presentatieruimte huren

Naast een kantoorruimte voor één persoon huren is het ook mogelijk om een groter kantoor te boeken. Daarnaast bestaan er ook opties om vergaderruimtes te huren, presentatie locatie te huren of om een trainingsdag te organiseren in een voor u ingericht kantoor.

Kantoorruimte in Vught

In het zuiden van Nederland zijn een aantal mooie kantorencomplexen gevestigd die recent zijn omgebouwd tot flexwerk plekken. Voor zelfstandige ondernemers of voor bedrijven zijn er volop mogelijkheden tot het tijdelijk huren van een kantoor of flexwerkplek. kantoorruimte Vught

Bericht geschreven door: Noval
Aantal keer gelezen: 1405x
Toegevoegd op: 2014-01-14 14:15:38
Laatst gewijzigd op: 2014-01-14 14:15:38

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen