Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Het Voordeel van Witte Tanden | Berichten.org

Het Voordeel van Witte Tanden

Het voordeel van witte tanden Het grootste voordeel van witte tanden is het heerlijke gevoel van je zelfverzekerd voelen. En er zijn nog meer voordelen van witte tanden. Je durft voluit te lachen en iedereen ziet je stralende glimlach. Een mooie mond, hagelwitte tanden, dat wil toch iedereen! Je gebit is een kostbaar bezit, wordt vaak gezegd, en zo is het en het is een prima visitekaartje.

Voordelen Witte Tanden
Nog zo`n fantastisch voordeel is een positieve indruk geven als je bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek hebt. Een directeur heeft liever een secretaresse met een mooi gebit dan een met gele tanden. Dit klinkt wellicht raar maar zo werkt het wel in de praktijk.
En wat te denken als je op vakantie gaat en in aanraking komt met je leeftijdsgenoten…dan wil je echt geen geel gebit hebben! Bovendien zie je er meestal jonger uit met witte tanden.


Gele tanden
Door de loop der jaren zullen je tanden geel worden. Dat komt door roken, koffie, thee, cola en rode wijn drinken en door bepaalde etenswaren.

Ook zure voedingsmiddelen plegen een aanslag op het glazuur van je tanden. Tandsteen is ook niet bevorderlijk voor de witheid want dat zorgt er helaas voor dat er een grijze doffe kleur op je tanden zal afzetten.
Je kunt het geel worden beperken door vaak je tanden te poetsen maar dan nog zullen je tanden niet hagelwit worden én blijven.

Witte tanden
Om toch zelfvertrouwen te tanken laten steeds meer mensen, en vooral jongeren, hun tanden bleken bij de tandarts. Dit kan echter ook thuis, bijvoorbeeld via www.tandenthuisbleken.nl Dit is een prima, goedkoop en verantwoorde aanval op gele tanden. Na het bleken is dan te zien dat uw tanden enkele tinten witter zijn geworden. Om het witter worden zo lang mogelijk te handhaven moet je wel elke dag tenminste twee keer je tanden poetsen.
Tegenwoordig kunnen je tanden gebleekt worden op basis van natuurlijke producten en zonder het gebruik van waterstofperoxide. Dit middel is vrij agressief en zal je tanden onherroepelijk aantasten.
Het professioneel tanden bleken is ook nog eens betaalbaar.


Bericht geschreven door: Mooie Tanden
Aantal keer gelezen: 775x
Toegevoegd op: 2014-01-13 13:01:57
Laatst gewijzigd op: 2014-01-20 11:37:23

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen