Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
iPhone scherm reparatie tarieven dalen | Berichten.org

iPhone scherm reparatie tarieven dalen

Een kapot iPhone scherm..wie heeft het nog niet meegemaakt zou je bijna denken. De iPhone wordt niet alleen veel verkocht. Ook het scherm sneuvelt vaak. Gelukkig dalen de prijzen voor iPhone scherm reparatie.

iPhone scherm kapot

Vervelend, die barst in je scherm. Vaak doet de rest van je telefoon het nog prima, maar is het geen gezicht, zo'n kapot scherm van je iPhone. Voor velen zal dit een herkenbaar beeld zijn. Het iPhone scherm is niet alleen mooi en haarscherp. Het is ook gevoelig, van glas en dus breekbaar. Belangrijkste tip; wees zuinig op je telefoon, want iPhone reparatie is niet bepaald goedkoop. iPhone scherm kapot? Prijzen verschillen per type iPhone.

Prijzen voor scherm reparatie

Afhankelijk van welke iPhone versie je hebt, is scherm reparatie een dure grap. Kosten voor een nieuw iPhone scherm en reparatie liggen al vrij vlug rond de 70 euro voor een iPhone 4. Voor een iPhone 5 reparatie liggen de kosten op dit moment nog hoger, boven de 100 euro.  Reparatie centers moeten nieuwe schermen importeren en hoe nieuwer een scherm / iPhone, hoe moeilijker het is om dat scherm snel te importeren. Ook zijn er in het begin maar weinig leveranciers waardoor de prijs hoog blijft. Naarmate een type iPhone wat ouder wordt, zijn er veel meer leveranciers bereid om de schermen te leveren. Hierdoor worden schermen goedkoper naarmate de iPhone verjaart.

iPhone reparatie centers proberen zo snel mogelijk een voorraad aan te leggen, zodat ze reparaties snel en vaak ter plekke kunnen uitvoeren. ze willen geen klant teleurstellen. Vaak is daarom een iPhone 4 of 4s scherm reparatie zo uitgevoerd. Schermen zijn op voorraad en vaak niet meer zo duur omdat de vraag nu eenmaal groot is. Ook de concurrentie tussen iPhone repair centers zorgt ervoor dat er geen torenhoge prijzen kunnen worden gerekend.

Nieuwe iPhone?

Heb je een vrij nieuwe iPhone en wil je een kapot scherm laten vervangen? Bekijk dan eerst of je nog garantie hebt bij Apple of dat reparatie binnen je inboedelverzekering valt. Een nieuw iPhone scherm van een nieuwe iPhone (5c of 5s) is op dit moment nog erg duur. Zorg er daarom voor dat je alle informatie op zak hebt, wanneer je naar een reparatie bedrijf stapt.

Bericht geschreven door: Sofiaa
Aantal keer gelezen: 1506x
Toegevoegd op: 2014-01-08 15:04:34
Laatst gewijzigd op: 2014-01-08 15:04:34

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen