Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Goedkoop bij Schiphol parkeren is zeker mogelijk | Berichten.org

Goedkoop bij Schiphol parkeren is zeker mogelijk

De meeste mensen weten dat dichtbij Schiphol parkeren niet erg goedkoop is. Een resultaat daarvan is dat er de laatste jaren veel bedrijven opgericht zijn die parkeerplekken bij Schiphol tegen een zeer laag tarief aanbieden.

Hoe kun je een parkeerplek bij Schiphol bemachtigen?

Schiphol doet er alles aan om te concurreren met deze parkeerbedrijven en biedt daarom de mogelijkheid aan om op P3 en P4 te parkeren. Dit wordt ook wel “Smart parking” genoemd en hierbij betaal je maar een fractie van de hoge parkeertarieven waarmee je bekend bent. Echter kan het natuurlijk nooit kwaad om verschillende aanbieders bij het vliegveld met elkaar te vergelijken.

 

Wat zijn de tarieven voor een parkeerplek bij Schiphol?

De tarieven voor Schiphol parkeren verschillen soms erg met elkaar. Zo is vaak het goedkoopste tarief 16 euro per dag, maar je betaalt voor het parkeren van je auto voor 15 dagen al snel een bedrag van 72 euro. Soms kun je al voor 119 euro maar liefst 30 dagen je auto bij Schiphol parkeren. 

 

Wanneer je ervoor kiest om vroeg de parkeerplek te boeken, zoals zes weken van te voren, dan kan Schiphol’s “Smart parking” interessant voor je zijn. Vaak komen de tarieven dan overeen met de andere aanbieders.

 

Vergelijk de aanbieders van parkeerplekken bij Schiphol met elkaar

Bij Schiphol kost parkeren natuurlijk geld, maar dat betekent niet dat je de volle prijs moet betalen. Parkeren is vaak duur zat en daarom wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je de beste prijs betaalt voor de plek waar jij gaat parkeren.

 

Daarom is het verstandig om parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken. Door te vergelijken kun je namelijk een goed inzicht krijgen in de volledige kosten voor het parkeren bij Schiphol. Door alle aanbieders te vergelijken kun je vele euro’s besparen op het parkeren en kun je die euro’s weer uitgeven op vakantie.


Bericht geschreven door: sjoerdegroene
Aantal keer gelezen: 1412x
Toegevoegd op: 2014-01-02 14:58:41
Laatst gewijzigd op: 2014-03-25 23:16:28

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen