Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Alan Red T-shirt | Berichten.org

Alan Red T-shirt

Er zijn verschillende redenen om een T-shirt te dragen. Het is een ideaal kledingstuk als ondergoed, maar ook gewoon op een pantalon of spijkerbroek is het T-shirt geschikt.

Er zijn verschillende redenen om een T-shirt te dragen. Het is een ideaal kledingstuk als ondergoed, maar ook gewoon op een pantalon of spijkerbroek is het T-shirt geschikt. Wordt het T-shirt gebruikt als ondergoed dan is comfort erg belangrijk. Een lekker zittend T-shirt als onderkleding moet goed passen en het liefst gemaakt zijn van een topkwaliteit katoen. Vooral onder een overhemd is het dragen van een mooi goed zittend wit T-shirt erg belangrijk. Op zoek naar een dergelijk T-shirt kom je al snel terecht bij een Alan Red T-shirt. Een Alan Red T-shirt is al geliefd bij veel mannen omdat het een heerlijk draagcomfort heeft en gemaakt is van een comfortabel katoen. Een Alan Red T-shirt kan gekozen worden in verschillende uitvoeringen. Naast het gewone 100% katoenen Alan Red T-shirt is er ook de stretch uitvoering. In dit T-shirt is de katoen vermengd met 10% elastan, waardoor het nog beter aansluit op het lichaam. In de boorden en kragen van het Alan Red T-shirt is lycra verwerkt en vaak zijn ze extra stevig gemaakt. De grootste ergernis bij de aankoop van een T-shirt van mindere kwaliteit is dat de boorden en kragen al na een paar keer wassen gaan lubberen. Dat zal bij een Alan Red T-shirt zeker niet gebeuren. Ook niet na veel wasbeurten. Er is keuze uit dunne en de wat dikkere boorden en kragen. Voor iedere man is er een geschikt Alan Red T-shirt. Elk T-shirt heeft zijn eigen naam gekregen. Eenmaal gewend en verknocht aan een bepaald model, dan is de naam bekend en hoeft er niet verder gezocht te worden. De heerlijke Alan Red T-shirts zijn online te koop bij www.hemdvoorhem.nl.


Bericht geschreven door: LindaKiep
Aantal keer gelezen: 1546x
Toegevoegd op: 2013-12-30 10:12:15
Laatst gewijzigd op: 2014-01-02 15:49:34

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen