Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Het vaststellen van iPhone problemen | Berichten.org

Het vaststellen van iPhone problemen

Defecten aan je iPhone zijn vervelend en zorgen ervoor dat je je smartphone een tijdje niet kan gebruiken. Snel de kapotte iPhone onderdelen laten vervangen is voor veel mensen noodzakelijk. Hoe weet je nu welk onderdeel van je iPhone kapot is en welk onderdeel je moet laten repareren?
De meest voorkomende iPhone defecten
Vaak heeft een iPhone waterschade opgelopen. Het eerste wat je denkt: Nu kan ik hem niet meer gebruiken… Dit valt in de meeste gevallen erg mee. Zorg er wel voor dat je de iPhone snel droogt en in een bak met rijst legt. Rijst onttrekt het vocht uit het apparaat. Neem vervolgens contact op met een iPhone reparateur om de iPhone te laten reinigen. Een repair center heeft vaak snel gezien welke onderdelen van de iPhone beschadigd zijn en welke onderdelen vervangen moeten worden.

Home button reageert niet
Erg vervelend als deze niet meer werkt. Je merkt pas hoe vaak je deze knop gebruikt wanneer hij niet meer goed werkt. De techniek achter de home button is een kabeltje dat verbonden is met het moederbord. Een versleten of kapotte Home button kabel zorgt voor een niet goed werkende iPhone knop.

iPhone trilfunctie kapot
“Mijn iPhone trilt niet”. Je weet zeker dat de iPhone niet op mute staat? Wanneer de iPhone niet trilt kan de trilmotor defect zijn. Dit onderdeel van de iPhone laten vervangen hoeft niet duur te zijn.

iPhone speaker of microfoon kapot
Bent u niet goed verstaanbaar voor de andere partij of verstaat u de andere persoon niet goed? Dit is een belangrijk verschil. Wanneer u de ander niet goed kan horen kan het zijn dat uw oorluidspreker kapot is. De kabel kan niet goed connectie maken. Als u niet goed verstaanbaar bent kan het zijn dat uw iPhone microfoon kapot is. Beide iPhone onderdelen zijn relatief goedkoop.

iPhone accu snel leeg
Normaal gesproken gaat een iPhone accu uren mee, maar naarmate de accu ouder wordt kan de iPhone batterij snel leeg raken. Een nieuwe iPhone accu kopen is dan een optie. Ook is het verstandig om eerst eens te kijken naar het accu gebruik van uw applicaties. Wie weet zijn er een aantal apps die veel geheugen gebruiken.

iPhone scherm maken
Het meest gevoelige onderdeel van de iPhone is misschien wel het scherm. Één keer je scherm laten vallen kan ervoor zorgen dat zowel het touchscreen van de iPhone niet meer werkt en het iPad glas gebroken is. Een iPad scherm vervangen is prijzig. Overweeg daarom goed of uw toestel een dergelijke schermreparatie nog waard is.

Bericht geschreven door: Sofiaa
Aantal keer gelezen: 1352x
Toegevoegd op: 2013-12-23 11:42:48
Laatst gewijzigd op: 2013-12-23 11:42:48

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen