Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Kraaienpootjes bij de ogen | Berichten.org

Kraaienpootjes bij de ogen

Hoe ontstaan kraaienpootjes? En beter nog: wat voor behandelingen zijn er mogelijk om er van af te komen? Informatieve tekst over het ontstaan en verhelpen van kraaienpootjes.
Kraaienpootjes bij de ogen

De ogen: ze worden ook wel de spiegels van de ziel genoemd. Ze geven uitdrukking aan het gezicht en zeggen soms meer dan woorden. In de loop der jaren wordt de huid in zijn algemeenheid minder elastisch en met de huid rond de ogen is dat helaas niet anders. Met het verstrijken van de jaren, het (overmatig) aanspannen van de oogspieren en invloeden van buitenaf kunnen dan ook rimpels rondom de ogen ontstaan. Deze rimpels rondom de ogen worden ook wel kraaienpootjes genoemd. Kraaienpootjes zijn bij iedere volwassene zichtbaar wanneer diegene lacht, maar met het ouder en minder elastisch worden van de huid, verdwijnen kraaienpootjes soms niet helemaal meer bij het ontspannen van het gezicht.

Deze kraaienpootjes kunnen uitdrukking geven aan het gezicht, maar veel mensen ervaren het als hinderlijk als deze kraaienpootjes niet meer weggaan als de lach allang van het gezicht verdwenen is. Gelukkig is er wel een manier om deze kraaienpootjes te behandelen. Met een natuurlijke spierontspanner, waarschijnlijk bij velen beter bekend als botox, kan gezorgd worden dat de spiertjes rondom de ogen zich ontspannen en dat de kraaienpootjes minder zichtbaar worden. Een botox behandeling van kraaienpootjes is een weinig ingrijpende behandeling, maar wel een met een groot resultaat. Hoewel het volledige resultaat na een week pas echt zichtbaar is, zult u zeker na een paar dagen al verschil gaan zien. Belangrijk is om te zorgen dat de botox zich goed verdeeld in het probleemgebied. Hiervoor kunt u oefeningen doen, die u uitgelegd zullen worden door uw behandeld arts en zijn of haar team.

De behandeling zelf duurt ook zeker niet lang: u bent waarschijnlijk maar een kwartiertje zoet met de behandeling en doordat u niet geopereerd of verdoofd hoeft te worden, kunt u daarna gewoon weer verder met uw dagelijkse werkzaamheden, maar dan wel zonder kraaienpootjes!

Bericht geschreven door: Renee
Aantal keer gelezen: 1857x
Toegevoegd op: 2013-12-20 18:22:26
Laatst gewijzigd op: 2013-12-20 18:22:26

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen