Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Van PSD naar Wordpress | Berichten.org

Van PSD naar Wordpress

PSD is een afkorting van verschillende zaken, maar in dit geval het een programmastructuurdiagram voor bijvoorbeeld websites of software. Echte goede websites en software zijn namelijk niet vanuit een standaard plan vertrokken.

Wat is PSD?

Goede websites zijn namelijk ontworpen vanuit een PSD die het doel van de website op zo’n efficiënt mogelijke manier weergeeft. Veel bedrijven kiezen er vandaag de dag voor om hun PSD naar Wordpress om te zetten, omdat Wordpress een heel gebruiksvriendelijk platform is voor het maken van websites. Maar niet iedereen heeft de nodige kennis om deze omzetting op een vlotte manier te kunnen doen.

Waarom PSD naar Wordpress omzetten?

Wordpress is zoals gezegd een gebruiksvriendelijk platform voor het creëren van efficiënte websites. Men kan via dat platform gemakkelijk de website updaten. Toch zijn de standaard websites die in Wordpress zitten vaak niet de meest efficiënte voor de website van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat als u een goed PSD hebt samengesteld dat u iemand contacteert die dat plan in een zo efficiënt mogelijke wordpresswebsite giet. Hierdoor krijgt u een efficiënte en gebruiksvriendelijke website die u zelf gemakkelijk kunt updaten.

Psdnaarwordpress.net is het antwoord

Door de vele vraag die YourProductions.nl kreeg voor het omzetten van een PSD naar Wordpress heeft het bedrijf een nieuwe website gecreëerd waarop men eenvoudig bestellingen kan plaatsen voor het omzetten van een PSD naar Wordpress. Vanaf 279 euro heeft men al een goede wordpress website die niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook zoekmachine vriendelijk is. Immers zorgt Psdnaarwordpress.net dat de content van de website Search Engine Optimization heeft. Hierdoor genereert u veel bezoekers naar uw nieuwe gebruiksvriendelijke wordpresswebsite, waardoor u nieuwe klanten genereert, en dus meer goede zaken kunt doen. Als u een goed PSD heeft, aarzel dan niet om deze snel om te laten zetten in wordpress.

Bericht geschreven door: sjoerdegroene
Aantal keer gelezen: 1533x
Toegevoegd op: 2013-12-19 21:19:21
Laatst gewijzigd op: 2013-12-19 21:19:21

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen