Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Vind vandaag nog de perfecte verlichting online | Berichten.org

Vind vandaag nog de perfecte verlichting online

Hanglampen zijn in alle vormen en maten te vinden. Verlichting online bestellen is dan ook zeer populair. Hanglampen kunt u van groot tot klein en rond naar vierkant bestellen. Het is dan ook niet gek dat veel mensen door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Daarom hebben wij een simpel stappenplan opgezet, waarmee u vandaag nog de juiste hanglamp kunt kiezen.

Verlichting online gemakkelijk te kopen

Met hanglampen kunt u uw woning al helemaal oplichten, en zorgen voor een veel betere verlichting in uw kamers. Zo zorgt u ervoor dat u overal alles goed kunt zien. Als u uw verlichting online koopt dan heeft u te maken met veel lagere prijzen, omdat de kosten voor hen vaak lager liggen - hierdoor zijn de producten dus ook goedkoper!

Bestel uw verlichting online

Stap 1, wat voor functie moet uw hanglamp hebben?
De eerste vraag die u zichzelf moet afvragen is wat voor functie uw hanglamp moet hebben. Moet u bijvoorbeeld er lekker bij kunnen werken of moet het alleen een sfeer creëren bij het eten?

Indien u op zoek bent naar een directe verlichter, dan kunt u het beste een koepellamp kiezen. Deze lamp brengt direct licht op het werkblad en dat maakt deze lamp zeer geschikt als werkverlichting. Het is dan bijvoorbeeld een goed idee om een dimmer aan te sluiten.

Stap 2, bereken hoe groot uw hanglamp moet zijn

Dan is het natuurlijk ook belangrijk om te weten hoe groot de lamp moet zijn. Wanneer de lamp boven een tafel komt te hangen, dan is het wel belangrijk om de juiste maat te bepalen. U kunt daar dit simpele rekensommetje voor gebruiken:

Tafelbreedte / 1,5 = Breedte nodig voor lamp

Weet u welke verlichting online te koop is?

Stap 3, bedenk waar de hanglap komt te hangen
Daarna zult u goed moeten gaan kijken waar u de hanglamp wilt gaan ophangen. Is dat een hooge plafon of moet de hanglamp aan een gipsplafond hangen? En bekijk natuurlijk even goed of er wel ruimte is voor een aansluiting.

Stap 4, creëer een budget en zoek
U weet wat u wilt, maar daar moet natuurlijk ook een budget voor zijn. Kijk bijvoorbeeld naar het soort uiterlijk wat u wilt en vindt daar een maximum budget bij. Een hanglamp vindt u in onze shop al vanaf 49,- euro.

Bericht geschreven door: sjoerdegroene
Aantal keer gelezen: 11258x
Toegevoegd op: 2013-12-15 19:17:22
Laatst gewijzigd op: 2013-12-15 19:17:22

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen