Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Producten voor professionele spionnen | Berichten.org

Producten voor professionele spionnen

Bijna elke spion voelt zich thuis in het aanbod van de spy shop van IntelliHome. Deze online webshop biedt kwalitatieve producten aan voor een redelijke prijs. Kwaliteit hoeft dus niet per se duur te zijn.

IntelliHome is er voor de spion

De producten die IntelliHome voor in zijn spy shop geselecteerd heeft, zijn zorgvuldig gekozen. De gebruiksvoorwerpen zien er vaak eenvoudig en doodgewoon uit. Echter wordt u misleidt. De producten van IntelliHome’s spy shop hebben vaak opnameapparatuur of camera’s in zich. Hierdoor kan elke spion op een discrete manier het nodige bewijsmateriaal voor zijn klanten verzamelen. Hieronder volgt een kleine greep uit het zeer interessante aanbod!

Spy Camera Pen SCPX004

In de Spy Shop van IntelliHome staat momenteel de Spy Camera Pen SCPX004 in de aanbieding. Naast de gewone pen krijgt u immers gratis een SD geheugenkaart van 8 GB. De pen bedriegt de mensen. Het lijkt immers een gewone luxueuze pen te zijn. Echter zijn er ook andere basisfuncties waarvan men gebruik kan maken. Naast een gewone pen, bevat het ook een camcorder, geluidsopnameapparatuur, een fototoestel en een PC Camera. Hierdoor is deze Spy Camera Pen uiterst geschikt voor spionage-doeleinden.

Spy Mini Digitale Klok HD MDCX003

Een ander leuk hebbeding uit de spy shop van IntelliHome is deze digitale klok. Naast een handig uurwerk geeft deze klok ook de temperatuur weer en heeft het tot circa zeven uur aan continue video opname en ca. elf uur aan audio opname. En dit heel discreet! De beelden en opnames zijn bovendien ook nog van een uitzonderlijk goede kwaliteit. Voor net geen 130 euro haalt u deze aanrader in huis!

Spy zonnebril Pro X-TRON SSGX001

Het laatste product dat we uit de spy shop van IntelliHome geselecteerd hebben is deze uiterst handige zonnebril met sportieve look. De zonnebril heeft een ingebouwde 5MP camera waar u heel gemakkelijke goede opnames kunt maken. Bovendien kan dit opvallend! Immers zal men zich geen vragen stellen. Het montuur is niet zo heel veel dikker dan de standaard sportzonnebrillen. Hierdoor zullen uw omstaanders zich geen vragen stellen wanneer u deze zonnebril gebruikt.

Bericht geschreven door: sjoerdegroene
Aantal keer gelezen: 1478x
Toegevoegd op: 2013-12-13 15:04:37
Laatst gewijzigd op: 2013-12-13 15:04:37

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen