Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Elektrisch roken als middel om te stoppen met roken | Berichten.org

Elektrisch roken als middel om te stoppen met roken

Stoppen met roken is vaak moeilijk. Er zijn verschillende hulpmiddelen in het leven geroepen om mensen te ondersteunen in het afbouwproces. Stoppen met roken tips zijn er genoeg te vinden op internet. Ook zijn er veel deskundigen die advies geven over de beste manier om te stoppen met roken. Steeds vaker wordt daarbij elektrisch roken genoemd. Het dampen, zoals het ook wel wordt genoemd blijkt veel minder schadelijk te zijn dan normale sigaretten en een prime middel om af te bouwen met de hoeveelheid nicotine.

Elektrische sigaret kopen
Oke, er bestaan dus elektrische sigaretten. Maar hoe werkt dit dan precies en welke elektrische sigaret moet ik kopen? Vragen waar elke beginnende e-roker mee kampt. Gelukkig is er steeds meer informatie beschikbaar over elektrisch roken en de mogelijkheden om hierdoor te stoppen met roken.
E-roken wordt gezien als alternatief voor het roken van tabaksigaretten en bevatten nauwelijks schadelijke stoffen. Het werkt op basis van verdamping in plaats van verbranding, waardoor er bijna geen onnatuurlijke stoffen in je lichaam komen.

Populaire elektrische sigaretten
Er zijn een aantal bekende en populaire elektrische sigaret merken op de markt. Elektrische sigaretten van deze merken zijn betrouwbaar en relatief goedkoop te krijgen en in onderhoud. Joyetech is wellicht de grootste speler. Amerikaanse e-sigaret fabrikant die de concurrentie aan gaat met onder andere Kanger. Kangertech is een producent uit Azië en was één van de eersten die de elektrische sigaret in grote mate verkocht.

Van Joyetech is de kleine elektrische sigaret populair; de eRoll. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en qua grootte vergelijkbaar met een normale peuk. Kanger heeft wat meer kleurrijke elektrische sigaretten. De Kanger EVOD is verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze sigaret staat bekend om de uitstekende smaak tijdens het elektrisch roken.

Stoppen met roken
Stoppen met roken met elektrische sigaret is mogelijk. Je kunt zelf de hoeveelheid nicotine bepalen, waardoor je langzaam de behoefte aan nicotine kan afbouwen. Toch blijven veel mensen een positief gevoel overhouden aan het roken van de elektrische sigaret. Men denkt naast aan de gezondheid natuurlijk ook aan de portemonnee. Elekrtrisch roken is op jaarbasis een stuk goedkoper dan het roken van normale sigaretten of shag.


Bericht geschreven door: Sofiaa
Aantal keer gelezen: 1065x
Toegevoegd op: 2013-12-11 11:40:26
Laatst gewijzigd op: 2013-12-17 15:37:46

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen