Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Kinderen hebben vaker een te hoge bloeddruk | Berichten.org

Kinderen hebben vaker een te hoge bloeddruk

Het is bekend dat mensen uit een lager economische milieu komen vaker kinderen hebben met een te hoge bloeddruk. De kans dat de gaande economische crisis voor meer gevallen gaat zorgen is dan ook groot. Er zijn steeds meer ouders die het moeten doen met wat ze voorhanden hebben. Kortom: Kinderen zijn de dupe en kunnen niet altijd goed en gezond voedsel versnaperen.

Het is een feit dat er tegenwoordig steeds meer kinderen zijn die leidden aan een te hoge bloeddruk. De oorzaak hiervan ligt vaak bij de ouders. De kinderen waar bij een te hoge bloeddruk wordt geconstateerd heeft in de meeste gevallen één ouder die zich laat misleiden. We bedoelen met misleiden dat ze het kind lekker laten snoepen, chips eten en als afsluiter bijvoorbeeld een vette hap laten eten. Als drinken krijgen kinderen steeds vaker frisdrank. Ook frisdrank is voor kinderen niet goed. Een keer een glas cola zal geen verschil maken, maar dagelijks fris mogen drinken zal de bloeddruk beïnvloeden. Zie artikel en trek de conclusie. Het is tijd dat iedereen stopt met het slechte voorbeeld en we deze welvaartsziekte de wereld uit helpen.

De Westerse Welvaartziekte
Zie bijvoorbeeld ook hoe het op deze wikipedia pagina staat vermeld. Ons westerse dieet bevat teveel natrium. Bij volkeren die een ander soort eetpatroon hebben wordt er meer kalium naar binnen gewerkt. Je ziet bij deze mensen niet snel een te hoge bloeddruk, daarom spreekt men ook van een welvaartziekte. In West-Europa komt een te hoge bloeddruk dan ook steeds vaker. Amerikanen en Europeanen zijn koplopers. We denken vaak dat we in Nederland alles goed doen, maar ook bij ons zijn er teveel kinderen die hiermee te maken hebben. Ouders kunnen vaak niet eens anders meer. Laten we eerlijk zijn; Gezonde voeding is vaak duur en door de economische crisis zelfs onbetaalbaar aan het worden.

Risico's van een te hoge bloeddruk;
Je weet dat het niet goed voor je is. Weet je ook waarom? De meeste mensen denken er vrij makkelijk over. Toch raden we je aan een hoge bloeddruk serieus te nemen. Een te hoge bloeddruk is namelijk een cirkel die onomkeerbaar is. Uiteraard kunnen rokers of dergelijke weer ff stapje terug doen door te stoppen en je lichaam hiermee uitstel van executie geven. Bloedvaten worden namelijk steeds stugger, nauwer en de bloeddruk steeds hoger. De hoge bloeddruk zorgt ervoor dat dit proces wordt verder wordt doorgezet. Ooit zal er door de vernauwingen een keer een stukje losschieten en zorgen voor een infarct. Voorkom dus een te hoge bloeddruk, leef gezonder en geniet van de toekomst.


Bericht geschreven door: gna1983
Aantal keer gelezen: 1271x
Toegevoegd op: 2013-12-10 15:18:57
Laatst gewijzigd op: 2013-12-16 08:51:47

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen