Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Professionele visitekaartjes drukken | Berichten.org

Professionele visitekaartjes drukken

Bent u overtuigd dat het hebben van visitekaartjes een toegevoegde waarde is om de zakenrelaties voor uw bedrijf of organisatie te organiseren. Indien u het zelf wilt doen is 500visitekaartjes.be een uitstekende website waar u in enkele muisklikken een eigen visitekaartje kunt maken.

Visitekaartjes maken

In dit artikel volgen enkele gedachten en vuistregels die u best in het achterhoofd kunt houden als u een visitekaartje maakt. Houdt u zich grotendeels aan onderstaande vuistregels, dan heeft u gegarandeerd een professioneel en aantrekkelijk resultaat voor uw visitekaartjes.

Tips en vuistregels voor visitekaartjes

  • Gebruik steeds de voor- en achterkant van een visitekaartje. Tegenwoordig is het absurd om alleen maar de voorkant van uw visitekaartje te gebruiken. Immers kun je nog zeer veel vertellen op de blanco achterzijde. Zorg daarom dat steeds voor- en achterkant van het visitekaartje bedrukt is.
  • Scheid de belangrijke informatie van de neveninformatie. Het is aangeraden dat u de belangrijke informatie op de voorkant van uw visitekaartje zet. Denk dan aan de naam van u en uw bedrijf, uw telefoonnummer, emailadres en eventuele website. Op de achterkant kunt u dan eventueel het logo van uw bedrijf plaatsen met een slagzin die onmiddellijk vertelt waar u bedrijf voor staat.
  • Indien u wilt dat uw visitekaartje nog handiger is als geheugensteuntje is het nuttig dat u ook een kleine pasfoto van u op de voorkant van het visitekaartje plaatst. Zo weten uw potentiële klanten of zakenpartners in één oogopslag wie de contactpersoon van dat bedrijf was.
  • Houdt u visitekaartje eenvoudig. Minimalisme is hierin een goed idee. Ja, u visitekaartje mag natuurlijk een leuk design hebben, maar ze moet eerder de informatie die erop staat ondersteunen dan dat ze potentiële klanten en zakenpartners afleidt. Te veel details en ‘blingbling’ worden ook als niet-professioneel ervaren. Zeker in de zakenwereld kan een te ‘creatief’ visitekaartje een negatieve, onzekere indruk achterlaten bij uw potentiële klant. Kijk op deze website voor meer informatie.

Bericht geschreven door: sjoerdegroene
Aantal keer gelezen: 1400x
Toegevoegd op: 2013-12-03 22:29:12
Laatst gewijzigd op: 2013-12-03 22:29:12

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen