Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Draagt u graag laarzen, maar heeft u dikke kuiten? | Berichten.org

Draagt u graag laarzen, maar heeft u dikke kuiten?

Veel vrouwen die dikke kuiten hebben vinden het lastig om modieuze laarzen te vinden. Tegenwoordig is er een zeer ruim aanbod in laarzen met een brede schacht. Deze laarzen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen met dikke kuiten, maar gaan absoluut mee in de laatste modetrends. Zo heeft bijvoorbeeld het merk JJ Footwear laarzen met brede schacht tot en met de maat 6XW, dit houdt in een kuitomtrek van 60cm.
Onder andere Babouche, JJ Footwear en Head over heals Walkers zijn merken die laarzen met een brede schacht aanbieden. De modellen van deze merken lopen uiteen van korte, middel en lange laarzen. Maar ook echte winterlaarzen, oftewel de snow boots, zijn bij deze merken verkrijgbaar.
Het dragen van goed passende laarzen is niet alleen comfortabel voor u, maar ziet er ook mooier uit. Deze merken bieden laarzen aan met verschillende schacht wijdtes, zodat er voor iedere vrouw een laars is die past, ongeacht welke omvang uw kuiten hebben.


Hoe weet u welke schacht breedte u nodig heeft bij laarzen?
Dit is erg simpel en snel thuis uitvoerbaar, het enige wat u nodig heeft is een centimeter. Meet met de centimeter het breedste gedeelte van uw kuit op. Zorg ervoor dat de centimeter goed aansluit op uw kuit, maar zeker niet te strak. Het aantal centimeters heeft u nodig voor de schachtmaat van de laars. Bij alle goede webwinkels die laarzen met brede schacht verkopen, kunt u een tabel vinden waar de maat (per merk) wordt toegelicht.

Wanneer u vaak leggings draagt, of uw broek graag in de laars draagt houd dan rekening met het volgende. Bij het vaak dragen van leggings of lange kousen is het verstandig om 1cm extra speling te houden. Draagt u vaak uw broek in uw laarzen? Neem dan een speling van 2 cm. Door speling te houden in deze gevallen, zorgt u ervoor dat u onder elke gewenste outfit de laars kunt dragen.

Bericht geschreven door: LindaKiep
Aantal keer gelezen: 1844x
Toegevoegd op: 2013-12-03 15:28:27
Laatst gewijzigd op: 2013-12-03 15:28:27

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen