Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
De prijzen van kunststof kozijnen | Berichten.org

De prijzen van kunststof kozijnen

Zoals u eerder kon lezen op de website zijn kunststof kozijnen een perfect alternatief voor houten kozijnen. Natuurlijk zijn de prijzen ook belangrijk voordat u deze kunststof kozijnen aanschaft. Het is hoog tijd dat daar duidelijkheid over komt, dit doen we in dit artikel.
Kunststof kozijnen zijn relatief gezien tegenover de traditionele houten kozijnen stukken goedkoper. Dit heeft alles te maken met het productieproces en de materiaalkosten van beide varianten. Houten kozijnen zijn natuurlijk vervaardigd van een natuurproduct wat stukken duurder is dan kunststof. Tevens is het bewerken van het hout tot een kozijn stukken prijziger.

Kunststof kozijnen zijn vervaardigd van PVC, een stuk goedkoper dan Hout. Daarnaast is het vele malen gemakkelijker en goedkoper om PVC te bewerken dan hout. PVC kan simpelweg in de juiste vorm gegoten worden, het is dus mogelijk om direct de kunststof profielen te fabriceren zodat er direct een kunststof kozijn uit vervaardigd kan worden.

Iets concreter: wat is de prijs?

De prijzen van kunststof kozijnen zijn hoog. Als je kozijnen koopt doe je een grote uitgave, maar het kan je daadwerkelijk voordeel opleveren (betere isolatie). Voor je beeldvorming hebben we een aantal prijzen van veel voorkomende maten neergezet:
60 bij 60 cm: €108
120 bij 80: €153
180 bij 120: €260
240 bij 240 cm: €701

Bij bovenstaand voorbeeld zijn we uitgegaan van kozijnen met hr++ glas. De prijzen zijn wel exclusief plaatsen, mocht u er dus voor kiezen om de kozijnen door een bedrijf te laten zetten zullen er nog arbeidskosten bij komen.

Ook kunnen er nog verschillende opties gekozen worden als luchtrooster, meerdere openmaak manieren, beter glas en nog veel opties. Ook daarin kunnen de kosten nog stijgen, al naar gelang de keuze van de opties die je uitkiest.

Zelf prijzen ontvangen

Uiteraard kan je ook voor jou situatie en wensen de prijzen inzichtelijk maken. U kunt bij verschillende sites een offerte aanvragen voor uw plan met kunststof kozijnen. Een aanrader is om de dezelfde offerte op te vragen bij verschillende bedrijven die kunststof kozijnen kunnen leveren en eventueel plaatsen. Op die manier kan je ook direct de prijzen met elkaar vergelijken. Dit kan helpen met een keuze maken.

Bericht geschreven door: WillemdeG
Aantal keer gelezen: 1736x
Toegevoegd op: 2013-12-02 21:07:06
Laatst gewijzigd op: 2013-12-02 21:07:06

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen