Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Hoe maak je een container goed schoon? | Berichten.org

Hoe maak je een container goed schoon?

De container is de plek waar we ons afval in dumpen. Het is dus erg belangrijk om deze schoon te houden. Hieronder zie je een overzicht van de mogelijkheden.
De container is de plek waar we onze etensresten en restafval in gooien tot de vuilniswagen de container komt legen. Aangezien we er al ons afval ingooien wordt de container best wel smerig en die smerigheid gaat vaak gepaard met een vieze lucht. Nu kun je er overigens voor kiezen om speciale afvalzakken te gebruiken. Dit helpt wel een beetje om de container iets langer schoon te houden maar het houd niet al het vuil tegen. Daarbij zijn die zakken erg onhandig en groot. Met als gevolg dat je de container toch regelmatig zult moeten schoonmaken. Wil je dit laten doen kijk dan voor meer informatie op www.containercleaningnederland.com.

Hoe maak je de container schoon

De meeste mensen vinden het geen leuk klusje maar toch ontkomen ze er niet aan. Je kunt de container op een paar manieren schoon maken. Spuit wat chloor in de container doe er een paar emmers water en maak met een borstel goed de zijkanten schoon. Voor de deksel en de bovenste rand pak je een doekje met wat allesreiniger. Als je de zijkanten ook heb schoongeborsteld dan laat je het chloor en water even in de container staan kan het vuil even goed losweken. Nadat je dit gedaan hebt keer je de container om zodat het chloorwater eruit kan lopen.Daarna nog even naspoelen met een paar emmers water of neem de tuinslang en schoon is je container. Je kan overigens ook een keer de hogedrukreiniger pakken en de container schoonspuiten ruikt de container hierna niet erg fris doe er dan een klein beetje allesreiniger in of eventueel een beetje chloor. Na het schoonspuiten even goed laten opdrogen en de container is weer schoon en fris.

Een container schoonmaken je kan het ook laten doen

Wil je dit klusje liever aan iemand anders overlaten dat kan natuurlijk ook. Er is een speciale containerreiniger die om de paar weken na het legen van de container deze weer voor jou komt schoonmaken. Je kunt hier ook een contract voor af sluiten zodat je er geen omkijken meer naar hebt en je verzekerd bent van een schone en fris ruikende container. Zo hoef je niet te veel moeite te doen en je handen niet vuil te maken. Laat het werk lekker aan iemand anders over. Zo duur is het nou ook weer niet. Voor een container cleaning bedrijf kun je kijken in de telefoongids bij container cleaning.

Bericht geschreven door: containercleaning
Aantal keer gelezen: 1829x
Toegevoegd op: 2013-11-29 13:01:59
Laatst gewijzigd op: 2013-11-29 13:01:59

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen