Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Studs kopen in BelgiŽ | Berichten.org

Studs kopen in BelgiŽ

Een stoere look met studs is nu voor iedereen mogelijk. Je kunt dit nu zelf doen met de vele soorten metalen studs die verkrijgbaar zijn.


Je kan dit nu zelf doen met de vele soorten metalen studs die verkrijgbaar zijn. Je hoeft niet veel te betalen om die kleren en accessoires met studs te hebben door het zelf te doen(diy). Kleding met studs kopen  in de winkel is duur, dan betaal je meestal de hoofdprijs omdat er veel handwerk inzit.
Door het zelf te doen wordt het een pak goedkoper. Een ander voordeel van het zelf te doen is dat je gewoon alles zelf kiest: de soort van studs en het artikel zelf waarop je ze wilt. Ook het patroon dat je wilt kies je zelf, laat je crativiteit de vrije loop!

Hoe bevestig je studs?

Het bevestigen van studs is gewoon ook heel gemakkelijk en echt lang hoeft het ook niet te duren. Als het item dat je wil studden af is en je het gewenste resultaat hebt dan geeft dit ook veel meer voldoening omdat je het zelf gemaakt hebt en niet zo gekocht, je hebt een uniek stuk dus. Het enige wat je nodig hebt om studs te bevestigen zijn goedkope studs, een jeans of ander gewenst kledingstuk of dergelijke. Iets om de pinnetjes van de studs om te plooien, de achterkant van een vork, een schroevendraaier of tangetje, het maakt eigenlijk niet zoveel uit wat je ervoor gebruikt. Het kan zelfs met je vingers maar als je er veel moet omplooien dan gaan je vingers nogal snel pijn doen. Druk de pinnetjes van de studs door de stof heen en plooi ze om. Dit herhaal je tot dat je het goed vindt, zo simpel is het.


Bericht geschreven door: studs
Aantal keer gelezen: 1315x
Toegevoegd op: 2013-11-27 16:59:09
Laatst gewijzigd op: 2013-12-03 11:14:22

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen