Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Boxershorts voor mannen | Berichten.org

Boxershorts voor mannen

Ook al kunnen boxershorts ook gedragen worden door de vrouwen, meestal is de boxershort ontworpen voor mannen. Vandaag de dag bestaan er boxershorts in alle kleuren en met de meest gekke patronen en teksten.

Boxershorts in alle soorten

Lange tijd kozen mannen enkel boxershorts omwille van het comfort dat ze geven. Echter creëren tegenwoordig de grote merken zeer trendy en modieuze boxershorts. Vrouwen vinden het hierdoor steeds minder erg dat de man een boxershort draagt!

Strakke versus losse boxershorts

Of je nu een strakke of losse boxershort wilt, hangt van je eigen voorkeuren af. Sommige mannen verkiezen de aanspannende boxershorts omdat deze nauw aan het lichaam sluit. Bovendien heeft hij comfortabele pasvorm en biedt het een goede ondersteuning. Hierdoor is deze boxershort ook uiterst geschikt voor mannen tijdens het sporten. Andere mannen verkiezen dan weer losse boxershorts. Bij dit model kent de man een zelden geziene bewegingsvrijheid. Bovendien – zeker voor boxershorts voor aan de zee of in het zwembad – loopt de man met deze losse boxershorts niet met alles ‘te koop’. Sommige mannen voelen zich in het openbaar dan veel comfortabeler.

Een boxershort is niet zomaar een boxershort

Boxershorts zijn niet zomaar een vorm van ondergoed. Zeker vandaag de dag kun je dat niet meer zeggen. Vele topmerken maken immers boxershorts met een heel vernieuwend design. Je kunt trendy boxershorts kopen in alle mogelijke kleuren tot boxershorts met een hip en opvallend patroon. Merken van zulke boxershorts zijn onder andere Bjorn Borg en Dolce & Gabbana. Echter zijn er ook mannen die een eenvoudig design verkiezen en geen behoefte hebben aan de extraatjes van deze merken. Zij kunnen nog steeds hun gading vinden in de boxershorts van bijvoorbeeld Shiesser om zo nog steeds de beste boxershorts te vinden.


Bericht geschreven door: sjoerdegroene
Aantal keer gelezen: 1366x
Toegevoegd op: 2013-11-25 23:01:45
Laatst gewijzigd op: 2013-12-01 20:02:00

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen