Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
5 Redenen om te kiezen voor een jongerenreis Lloret de mar! | Berichten.org

5 Redenen om te kiezen voor een jongerenreis Lloret de mar!

Iedereen kent Lloret de Mar, voor de een staat het bekend als dé locatie voor heerlijke tapas, voor de ander is het de plek waar hij of zij dat ene leuke meisje of die leuke jongen tegenkwam en smoorverliefd werd. Het maakt niet uit wie je het vraagt maar iedereen is het over één ding eens: Lloret de Mar is supervet!

1. Al decennia lang het de feestbestemming voor jou jongerenvakantie!

Het lijkt wel eeuwen geleden dat de eerste discotheken in Lloret de Mar haar deuren openden, inmiddels is het niet meer weg te denken uit het rijtje bestemmingen voor jou jongerenreis, Een jongerenvakantie Lloret de Mar wordt in één adem genoemd met Sunny Beach, Chersonissos en Albufeira!

2. De gaafste discotheken ter wereld!

Met discotheken als Bumpers, Tropics, ST. Trop’ en de Colossos is Lloret de Mar op afstand de plaats met de beste discotheken waar tot in de vroege uurtjes feest gevierd wordt. En niet met de minste DJ’s: Headhunterz, The Partysquad, FeestDJRuud en Gregor Salto. We mogen ook de gave schuimparty’s, neonparty’s waar je werkelijk waar helemaal los gaat!

3. De vetste activiteiten Lloret de Mar!

Wat kun je naast feesten doen in Lloret de Mar? Bakken op het strand, ja dat is een optie; maar veel vetter is het nog om met een jetski lloret de mar ’s zee  te verkennen! Nog een tikkeltje extremer: Waterworld Lloret de Mar of zelfs Bungeejumpen: hoe gaat is dat!?

4. In slechts 18 uurtjes met de bus naar Lloret de mar!

Het duurt maar 18 uurtjes met om vanuit Nederland naar Lloret te reizen met de bus naar lloret, je bent er zo; tijdens de reis hoef je je geen moment te vervelen met de gezelligste medereizigers, leuke films en altijd gezellige buschauffeurs!

5. Vliegen Lloret de Mar in slechts 1,5 uur!

Duurt die 18 uur met de bus je toch te lang, al binnen 1,5 uur land je op het vliegveld van Girona of Barcelona en ben je op deze vette bestemming, waar jou feestvakantie direct kan beginnen!

Bericht geschreven door: joeriras
Aantal keer gelezen: 1067x
Toegevoegd op: 2013-11-15 15:02:13
Laatst gewijzigd op: 2013-11-15 15:02:13

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen