Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Maak sfeer in de tuin met fraaie tuinversiering | Berichten.org

Maak sfeer in de tuin met fraaie tuinversiering

U houdt van klasse. En u houdt van stijl. Tegelijkertijd bent u gek op tuin. En geniet u van comfortabel in uw tuin verblijven.
Om uw tuin nu nog meer sfeer en functionaliteit te geven, kunnen wij, Alwie en Rene Zwijnenberg, u heel veel mooie dingen aanbieden! Wij nodigen u bij deze uit om in De Lutte kennis met ons en al onze antieke meubels, beelden en decoratieve objecten kennis te maken. Van beroep zijn wij beiden meubelmaker. En de afgelopen decennia hebben wij ons gespecialiseerd in het inkopen, importeren en opknappen van divers antiek. Tuinversiering is daar inmiddels een belangrijk onderdeel van.


De tuin uw eigen zomerse plek

In vroeger tijden was de tuin echt iets waarmee gepronkt werd. Door middel van je tuin kon je je stand en status laten zien. Tuinen werden steevast ontworpen en aangelegd door tuin- en landschapsarchitecten. De meesten van u kennen waarschijnlijk wel de prachtige Franse of Engelse tuinen. Tegenwoordig heeft de tuin vaak een 'gebruikers' functie. Zo worden er bijvoorbeeld bloemen, planten of groentes in verbouwd. Maar in de meeste gevallen is de tuin vooral een heerlijke plek om te zitten en te genieten. In de lente en zomer als het mooi weer is. Is het tijd om uw tuin een beetje op te knappen, te versieren? Dan hebben wij leuke dingen voor u.

Verrassende versieringen voor in uw tuin

Voor een vrolijke tuinkabouter of een aantal plastic plantenpotten moet u niet bij ons zijn. Bent u op zoek naar iets bijzonders, iets authentieks, dan zit u wel helemaal goed. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een klassieke, chique stenen boog. Om twee delen van uw tuin te scheiden, of om druiven langs te laten groeien? Maar ook plantenpotten, fonteinen, tafels, zuilen. Stuk voor stuk tuinversieringen die een echte aanvulling zullen zijn. Uw tuin zal er eleganter en smaakvoller uit zien. En zult nog meer gaan genieten al die lange avonden in uw mooie tuin. Alle objecten worden door ons persoonlijk gecontroleerd, opgeknapt, en waar nodig gerestaureerd. Alles wat u bij ons besteld, is gegarandeerd van goede kwaliteit en volledig in tact.

Bericht geschreven door: Artikeltje
Aantal keer gelezen: 679x
Toegevoegd op: 2013-11-12 10:32:02
Laatst gewijzigd op: 2013-11-12 10:32:02

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen