Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Natuurlijke wondverzorging | Berichten.org

Natuurlijke wondverzorging

Het artikel natuurlijke wondverzorging, gaat onder andere over natuurlijke wondverzorging. Het is natuurlijk erg belangrijk om de opgelopen wonden veilig te verzorgen. Waarom is dit van groot belang? Lees dit artikel voor meer informatie.
Een lelijke val of snee in uw vinger is gebeurd voordat u er erg in heeft. Speciaal voor deze wonden zijn er diverse wondverzorgingsmiddelen op de markt. Keuze is er uit natuurlijke wondverzorging en wondverzorging die gemaakt is van diverse chemische bestanddelen.

Verschillende soorten wondverzorging
Natuurlijke wondverzorging is er voor verschillende kwetsuren. Hieronder kunt u lezen welke verzorging geschikt is voor welke verwonding.

Wanneer u last heeft van een droge, rode en /of geïrriteerde huid dan is de crème van Bepanthen een goede oplossing. De crème is zacht en verkoelend en ondersteunt het natuurlijke huidherstel. De Bepanthen crème heeft als voordeel dat de huid snel verzacht en gehydrateerd wordt. In Bepanthen zijn geen parfum, kleur- en geurstoffen toegevoegd.

Een eerstegraadsverbranding kunt u koelen door het gebruik van de Bepanthen Cooling Foam Spray. Gebruik de spray wel nadat de wond is gekoeld met water. De spray is speciaal geproduceerd voor een pijnvrije behandeling en verkoelt en kalmeert de huid direct. De Bepanthen spray is geschikt voor verbrandingen door de zon, bakplaten, strijkijzers en meer van dat soort kleine ongelukjes. De werkende stof in de foam is dexpanthenol. Dexpanthenol dringt diep door in de huid en stimuleert het natuurlijke huidherstel.

Met het koude winterweer in aantocht hebben veel mensen last van een droge, schrale huid. Gebruik voor kwetsbare huidplekken de Bepanthen zalf. De zalf helpt, net zoals bovenstaande producten, het natuurlijke herstel van de huid door de werkzame stof dexpanthenol. De Bepanthen zalf bevat maar liefst 65% vetten, deze vetten zorgen voor een beschermende laag en stoten water en andere vloeistoffen af.

Een andere natuurlijk product komt van het merk Aromed. Aromed biedt het product Tricura huidskwetsurenolie aan. Deze spray is gemaakt van een combinatie van etherische oliën die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Ingrediënten die in de Tricura spray zitten zijn: allantoëne, aloë vera-olie, goudsbloemolie, lavendelolie, symphytum en tea tree olie.

Bericht geschreven door: LindaKiep
Aantal keer gelezen: 4723x
Toegevoegd op: 2013-11-08 15:21:19
Laatst gewijzigd op: 2013-11-08 15:21:19

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen