Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Je zelfvertrouwen vergroten voor betere prestaties | Berichten.org

Je zelfvertrouwen vergroten voor betere prestaties

Zelfvertrouwen is een fundamenteel onderdeel als het aankomt op presteren op het werk en in je privé omgeving. Als je onvoldoende zelfvertrouwen bezit dan is het lastig om optimaal te functioneren en resultaten snel genoeg te realiseren.

Voel je beter in je vel met meer zelfvertrouwen

Heb jij moeite om jezelf te motiveren en worden jouw gedachten regelmatig gedomineerd door angst of negativiteit? Het kan zijn dat dit komt omdat je een deuk hebt opgelopen in je zelfvertrouwen door een vervelende gebeurtenis op het werk of in je prive omgeving. Als je weinig zelfvertrouwen hebt dan is het vaak lastig om vol energie en motivatie aan het werk te gaan. Dit kan resulteren tot het niet behalen van gestelde doelen waardoor je overspannen raakt.

Zelfvertrouwen ontwikkelen

Bij een gebrek aan zelfvertrouwen hebben mensen vaak een gebrek aan productiviteit en motivatie. Je wilt natuurlijk graag bepaalde resultaten behalen maar het is verschrikkelijk frustrerend als je deze resultaten niet kunt behalen en negatief wordt beoordeeld. Het grote voordeel aan zelfvertrouwen is dat je hieraan kunt werken. Met het 'Mastering your Excellence' programma van People Unlimited leer jij hoe je weer meer zelfvertrouwen kunt krijgen. Je leert waar zelfvertrouwen vandaan komt en wat je kunt doen als je merkt dat je de grip kwijtraakt over jouw zelfvertrouwen.

Met een goed en gezond zelfvertrouwen ben je beter in staat om:
  • Voor jezelf op te komen
  • Effectiever te werken
  • Overzicht en kalmte bewaren
  • Meer risico's te nemen
  • Gevoel en emoties beter te handelen
  • Grotere doelstellingen te realiseren
De meeste deelnemers aan het programma 'Mastering you Excellence' merken dat zij nu beter in staat zijn om grotere doelen sneller te realiseren. Zowel op het werk zijn zij beter in staat om succesvol te zijn maar ook in de privesfeer zijn kandidaten beter in staat om zichzelf en anderen om zich heen te handelen. In de persoonlijke training wordt volop aandacht besteedt aan het begrijpen van communicatieprocessen en zich op onbewust niveau in jezelf afspelen en hierdoor je zelfvertrouwen negatief en positief kunnen beinvloeden.

Bericht geschreven door: Frans
Aantal keer gelezen: 1902x
Toegevoegd op: 2013-10-18 10:29:23
Laatst gewijzigd op: 2013-10-18 10:29:23

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen