Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Waarom een spencer? | Berichten.org

Waarom een spencer?

Zie je beelden van vroeger, dan dragen de jonge mannen vaak een spencer. Is de spencer daarom ouderwets. Vast niet, want hij wordt nog steeds verkocht en er is nog steeds vraag naar.

Zie je beelden van vroeger, dan dragen de jonge mannen vaak een spencer. Is de spencer daarom ouderwets. Vast niet, want hij wordt nog steeds verkocht en er is nog steeds vraag naar. Dat komt vooral doordat de spencer zorgt voor lekker veel bewegingsvrijheid en daarbij ok nog eens mooi staat. Ook de moderne modebewuste man durft best een spencer te dragen.

 

De spencer van tegenwoordig is aangepast aan de tijd. Wel of niet bij een kostuum. Het kan beide met de spencer. Samen met een mooi bijpassend overhemd en stropdas is de spencer voor heren een mooi en comfortabel kledingstuk. Elk goed merk herenmode zal dan ook de spencer in de collectie houden. Op de beelden van vroeger zie je vaak de spencer met het ruitmotief. Tegenwoordig heb je de spencer in effen klassieke kleuren, zodat hij overal en altijd te dragen is.

 

De spencer hoeft het niet te hebben van zijn uiterlijk. Juist de klassiek gekleurde spencer is mooi te combineren met een gekleurd overhemd en mooie stropdas. Wel is het belangrijk een goede kwaliteit te kopen, zodat de spencer perfect past en ook altijd mooi blijft. Een spencer van een licht glanzende wol van topkwaliteit zal over elk overhemd, op elke pantalon en bij elk kostuum mooi zijn. Ouderwets of modern is niet belangrijk. Er goed verzorgd en gekleed uitzien is veel belangrijker. Sommige kledingstukken zijn niet aan de mode onderhevig en zullen altijd geliefd en veelgevraagd blijven. De heren spencer is hier een goed voorbeeld van. Eigenlijk kan de spencer niet ontbreken in de garderobekast van de man, want uit het modebeeld zal hij nooit verdwijnen. Een spencer van goede kwaliteit is een aanschaf waar men jarenlang draagplezier van zal hebben.


Bericht geschreven door: LindaKiep
Aantal keer gelezen: 1256x
Toegevoegd op: 2013-10-15 15:27:05
Laatst gewijzigd op: 2013-10-23 16:23:20

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen