Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Spelenderwijs Tafels Oefenen | Berichten.org

Spelenderwijs Tafels Oefenen

TafelsOefenen.nl is een website speciaal ontworpen voor kinderen van een jonge leeftijd om te helpen bij het oefenen van de tafels. Er staan spelletjes op van makkelijk tot moeilijk.

Er staat een veelvoud aan spellen op de website, die zonder uitzondering heel gebruiksvriendelijk, veilig en leerzaam zijn. Voor de allerjongste en de grotere kinderen, en alle leeftijden daartussen zijn er ruim dertig spellen te vinden.

Bijna alle spellen zijn voor aanvang aan te passen qua moeilijkheidsgraad, dus ongeacht het niveau waarop er op school wordt gewerkt, je past het spel simpelweg aan op de leerbehoefte van jouw kind. Over het algemeen worden de tafels van 1 tot en met 10 geoefend, maar in sommige gevallen worden ook de tafel van 11 en 12 meegenomen. Uiteraard is het over het algemeen een optie om de tafels te selecteren die geleerd moeten worden. Voor de kleinsten onder ons kan er dan bijvoorbeeld gekozen voor alleen de tafels 1 en 2.

De moeilijkheidsgraad wordt op de homepage sowieso overzichtelijk aangegeven door middel van een sterrenclassificatie. Bij 1 ster betreft het een eenvoudig spel en om een spel met 5 sterren te kunnen spelen heb je al wel een fikse kennis van de tafels nodig. Er zijn spellen beschikbaar die zich afspelen op een piratenschip, een ijssalon, een kinderdagverblijf of eenvoudigweg in een klaslokaal. Voor ieder iets wils, zowel qua uitdaging als vormgeving.

Het betreft hier een veilige internetomgeving. Kindvriendelijk en verschoond van geweld en alle andere zaken waar kinderen voor beschermd dienen te worden. Kinderen kunnen met een gerust hart alleen gelaten worden als ze deze website bezoeken. Maar het is wel zo leuk om samen TafelsOefenen.nl te bezoeken. Buiten het feit dat het een leerzame website is, is het vooral een leuke website. En als leren een leuke bezigheid wordt, wint iedereen. Jouw kind zal meer vertrouwen krijgen in het opzeggen van de tafels en wie weet pik je er zelf ook nog iets van op.


Bericht geschreven door: babblebyte
Aantal keer gelezen: 1314x
Toegevoegd op: 2013-10-14 17:59:30
Laatst gewijzigd op: 2013-10-23 20:51:39

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen