Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Luxe lingerie | Berichten.org

Luxe lingerie

Het is nog lang geen kerst maar er is altijd een goed moment op mooie lingerie uit te zoeken. Bijvoorbeeld voor de verjaardag van je partner, een avondje uit of gewoon zomaar! Verleid je partner met de mooiste lingeriesetjes van luxe lingeriemerken als Bordelle, Patrice Catanzaro en Pleasure State. Wil je verdergaan dan lingerie en kant kijk dan eens naar de latex collectie van Peter Domenie.
Luxe lingerie merken
Hierboven hebben we het al even gehad over luxe lingerie merken. Hier zullen we dieper op deze merken ingaan. Bordelle heeft in 2009 haar eerste bodywear collectie uitgebracht in de winkel van Selfridges in London. Binnen 24 uur was heel haar collectie uitverkocht. Bordelle staat met haar producten voor vakmanschap en baanbrekende designs. In de ontwerpen zijn tinten van de BDSM thema terug te vinden, voornamelijk van de SM kant (seduction en domination). Bordelle is uitgegroeid tot een grote speler van erotische lingerie en levert haar kledingstukken in meer dan 20 landen.

Patrice Catanzaro is een franse designer die zich onderwerpt aan luxe fetish stukken. Catanzaro weet altijd de goede sfeer en trend neer te zetten en gebruikt materialen als latex, pvc en vinyl. Hierdoor krijgen de kledingstukken een kinky uitstraling en de kleding is perfect voor een spannend feestje. Al zijn ontwerpen zijn perfect afgewerkt met enorme oog voor kwaliteit en detail.

Je zou het niet snel verwachten maar ook een Australische designerlabel kan succesvol zijn binnen Europa. Pleasure State is al jaren een begrip op de Europese markt, het merk is opgericht in 2004. Het label is vooruitstrevend in stijl en door het gebruik van andere materialen. Materialen als zijde, leaverskant en swarovski geven het merk een exclusieve uitstraling. De lingerie zit perfect om het vrouwenlichaam en is hierdoor erg comfortabel te dragen.

Het laatste merk wat we in dit artikel behandelen is het Nederlandse merk Peter Domenie. Hij verteld op zijn website dat hij input haalt uit het water, hij was vroeger dan ook altijd langs de waterkant te vinden. Hij heeft drie verschillende lijnen ontwikkeld: puur, staal en verleiding. De ontwerper gebruikt materialen als lak, leer en leatherlook. Door het dragen van deze kledingstukken ben je perfect voorbereidt voor een erotisch avondje uit.

Bericht geschreven door: LindaKiep
Aantal keer gelezen: 1134x
Toegevoegd op: 2013-10-14 10:25:01
Laatst gewijzigd op: 2013-10-14 10:25:01

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen