Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Natuurlijke lichaamsproducten | Berichten.org

Natuurlijke lichaamsproducten

Dit artikel zal gaan over natuurlijke lichaamsproducten en dan voornamelijk over de categorieŽn zeep, deodorant en massageproducten. Veel mensen gebruiken nog ouderwetse producten die chemische bestanddelen kunnen bevatten.

In het laatste artikel hebben we het gehad over natuurlijke bad- en doucheproducten en over body-producten. Dit artikel gaat over deodorant, massageproducten en zeep, allemaal natuurlijke producten die te koop zijn bij de betere gezondheidswinkel. Het belangrijkste kenmerk van natuurlijke lichaamsproducten is dat er geen chemische bestanddelen zijn toegevoegd. Puur natuur en goed voor de huid.

Zeep

In de productgroep Zeep vindt u zo ongeveer het grootste assortiment van natuurlijke lichaamsproducten. De natuurlijke zepen zijn er in verschillende lekker geurende exemplaren. Of u nu een droge of vette huid heeft, voor elk huidtype is er een natuurlijke zeep verkrijgbaar. Natuurlijke zeepmerken zijn: Urtekram, Bronners, Lavera en Living Nature.

Deodorant

Er gebruiken tegenwoordig nog veel mensen chemische deodorant. In deze bussen of rollers zijn meestal aluminium en parabenen terug te vinden. Wilt u een lekkere deodorant en wilt u geen chemische middelen gebruiken onder de oksels? Zoek dan eens naar natuurlijke deodorant. Natuurlijke deodorant biedt minimaal dezelfde bescherming en geurprotectie als ‘normale’ deodorant. Voor natuurlijke deodorant kunt u terecht bij merken als Urtekram, Weleda, Lavera en Logona.
 
Massageproducten
Wat is er nog lekkerder dan een massage? Een massage met natuurlijke massageproducten. Ook deze productgroep heeft gelukkig al veel natuurlijke varianten op de markt. Als u natuurlijke massageproducten koopt, bent u er zeker van dat er geen chemische bestanddelen op de huid worden gesmeerd. Op het gebied van heerlijke massageolie kunt u terecht bij merken als Chi, Jacob Hooy en natuurlijk Kneipp.
 
Bent u op zoek naar meer of andere natuurlijke producten, neem dan eens een kijkje op Gezondmarkt. Deze webwinkel heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van natuurlijke en gezonde producten.


Bericht geschreven door: LindaKiep
Aantal keer gelezen: 2049x
Toegevoegd op: 2013-10-09 12:25:22
Laatst gewijzigd op: 2013-10-10 10:30:57

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen