Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Vintage kleding is de trend van dit najaar | Berichten.org

Vintage kleding is de trend van dit najaar

De laatste tijd is er een nieuwe trend in het land, alles wat oud is gegeerd en hot. En daar speelt de modesector gretig op in. Wij maken alvast een selecties van de grootste vintage merken uit de jaren zestig en zeventig. Want zoals je weet is retro kleding hip en trendy.
Deze kleding conllecties zijn ontworpen met de grootste liefde en zorg voor de jaren van weleer.  Wij hebben voor u alvast een mooiste collecties gevonden en  uitvoerig beschreven.
Als eerste label hebben we de luxe lijn van Pinup Girl. Je ziet duidelijk dat de collecties ontworpen zijn voor dames die vintage in het hart dragen. Dit brand is met veel liefde en kwaliteit ontstaan en draag je met veel plezier.

Het in 2009 opgerichte Miss Candyfloss daar in tegen is geïnspireerd door de bekende vintage mode van de jaren 40 en 50. Dit vintage dames merk wordt in kleine oplage met de hand gemaakt in Europa, uiteraard met de hoogste kwaliteit en duurzame materialen.
Hybrid is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd modemerk. Deze collecties zijn betaalbaar en tijdloos ontworpen. Perfect draagbaar voor zowel jong als oud, perfect afgewerkt en nu al te vinden in jouw vertrouwd retro boetiek.
Het Lindy Bop label staat voor jurken in alle kleuren en modellen. Dit modelabel combineert vintage en klassiek als unieke mix.

De jurken van Glamour Bunny zijn dan weer zeer kleurrijk met eenvoudige modellen. Deze jurken zijn ontworpen met liefde voor retro en vallen goed in de smaak bij het grote publiek.
Dan hebben we tot slot Hell Bunny, je kan er niet alleen vintage terugvinden. Maar ook alternatieve kleding, deze bestaat uit punk jurken en outfits. Dus als je opzoek bent naar dat tikkeltje meer, is Hell Bunny het perfecte merk voor jou.

Al deze merken en meer van deze zijn te vinden bij verschillende online kleding winkels. Hier heb je een uitgebreide keuze uit verschillende webshops.

Bericht geschreven door: exxo
Aantal keer gelezen: 1311x
Toegevoegd op: 2013-10-08 14:31:29
Laatst gewijzigd op: 2013-10-08 14:31:29

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen