Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
iPhone 5C - de recensie | Berichten.org

iPhone 5C - de recensie

De iPhone serie is de enige telefoon van Apple maar meer is niet benodigd. Er zijn van de iPhone meer gekocht dan elke andere mobiele telefoon.

De iPhone serie is de enige telefoon van Apple maar meer is niet benodigd. Er zijn van de iPhone meer gekocht dan elke andere mobiele telefoon. Andere mobiele telefoons liepen altijd achter op de iPhone generatie. Nu komt Apple met twee nieuwe modellen, de 5C en de 5S iPhone. De laatste Apple telefoons voor de iPhone 5C waren de iPhone 5, 4S, 4, 3GS en 3G. Met de apps die verkrijgbaar zijn is echt alles met de iPhone te bereiken.

Wat maakt de iPhone 5C zo uniek?
De iPhone 5C is het toppunt van de hedendaagse techniek. Met de nieuwste aanvulling op de productlijn is Apple weer onderscheidend zoals men van Apple verwacht. De prijs voor een iPhone 5C als los toestel zal 599 euro zijn voor de 16GB versie en 699 euro voor de 32 GB versie.

Wat zijn de specificaties van de iPhone 5C?
De iPhone 5C is heeft een 4 inch touchscreen, behuizing van plastic en A6 processor. Geel, roze, wit groen en blauw zijn de verschillende onderscheidende kleuren waarin de iPhone 5C beschikbaar is. Het touchscreen van de iPhone 5C heeft een beeldschermresolutie van 1136 bij 640 pixels. Als besturingssysteem voor de iPhone 5C heeft Apple de keuze gemaakt voor het nieuwste IOS systeem IOS7. Net zoals met  de andere modellen zijn er apps beschikbaar om te gebruiken. De iPhone 5C is beschikbaar in drie versies; een 16 en 32 Gigabyte. De iPhone 5C zal per oktober 2013 beschikbaar zijn.

Hoe gaat de concurrentie ermee om?
De iPhone serie is al vanaf het eerste model één van de meest gewilde mobiele telefoons. De iPhone toestellen steken hierdoor al voor jaren met kop en schouders boven de concurrentie uit. HTC en Nokia hadden te veel achterstand op de kennis van zaken van Apple. Er is voor een lange periode niet een echte concurrent geweest voor de iPhone. Met de Galaxy serie  probeert Samsung de iPhone te kopiëren. De Samsung Galaxy S lijkt op de iPhone.


Bericht geschreven door: mgim
Aantal keer gelezen: 2256x
Toegevoegd op: 2013-10-02 15:16:59
Laatst gewijzigd op: 2013-10-05 18:43:21

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen