Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Accessoires zijn onmisbaar voor de man | Berichten.org

Accessoires zijn onmisbaar voor de man

Als man kun je net als de vrouw je outfit opfleuren met verschillende accessoires. Zeker als zakelijke man zijn accessoires echt een toevoeging aan je outfit. Je kunt je erg mee onderscheiden en je persoonlijkheid aan de outfit toevoegen.

Veel mannen gebruiken de riem alleen waar deze voor bedoeld is. Ze zien niet dat je de riem ook echt als een accessoire kunt dragen. Er wordt meestal niet goed gekeken of de riem wel past bij de kleuren van de outfit, maar aangezien de riem meestal de finishing touch van de outfit is, is dit wel degelijk belangrijk. Een goede riem straalt namelijk de zorg voor kwaliteit en afwerking uit. Dit wordt in het zakenleven als erg belangrijk beschouwd. Je kunt de riem dan ook helemaal naar eigen smaak dragen. Wanneer je een ingetogen outfit draagt, kun je deze wat meer power geven door een opvallende kleur riem te dragen. Zo staat een lichtbruine riem in een grijs of zwart pak erg stijlvol. Maar je kunt er ook voor kiezen om de riem juist niet op te laten vallen. Meestal wordt de riem gecombineerd met de schoenen, qua kleur en materiaal.

Een erg divers accessoire voor mannen waar je als zakenman voor kan kiezen is de stropdas. Hoewel de stropdas tegenwoordig ook steeds vaker op straat gedragen wordt. De stropdas maakt een grote ontwikkeling door, juist doordat deze niet alleen maar meer op kantoor gedragen wordt. Vroeger had de das eigenlijk maar een breedte, maar nu is dat niet meer zo. Naast het brede formaat zijn er ook de super smalle dassen die erg populair zijn onder jongeren. Naast de normale das en de extra smalle zit nog een formaat, deze kan door iedereen normaal gedragen worden. Echt een trend is de gehaakte stropdas. De gebreide das kenmerkt zich door het platte uiteinde en het herkenbare breipatroon. Deze das kan gemaakt zijn van wol, zijde, katoen en andere stoffen.

De bretels zijn tegenwoordig zo populair dat iedereen wel iemand kent die af en toe bretels draagt. Bretels bestaan uit twee elastische banden die over de schouders aan de broek worden vastgemaakt. Bretels worden al honderden jaren gebruikt, al zijn ze in de loop van de tijd wel steeds een stukje veranderd. Zoals we nu weten stammen de bretels al uit ongeveer 1600, tijdens de Franse Revolutie. Toen diende ze vooral om onderscheidt te maken tussen de verschillende groepen die streden tegen het regime. Vandaag de dag worden bretels vooral als modeaccessoire gebruikt. Bretels gaan in de zakelijke wereld ook al wat jaren mee en staan daar bol van de etiquette. Bretels horen bij een smoking en rokkostuum tot de standaard uitrusting. Hoewel bretels traditioneel afgedekt gedragen worden, zie je tegenwoordig steeds vaker opvallende bretels al middelpunt van een outfit. Waar bretels traditioneel bescheiden van kleur zijn, is het tegenwoordig de mode om opvallende kleuren te dragen.


Bericht geschreven door: MartJans
Aantal keer gelezen: 1386x
Toegevoegd op: 2013-09-23 15:21:07
Laatst gewijzigd op: 2014-07-10 17:40:49

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen