Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Mannen, een pochet fleurt je kleding op | Berichten.org

Mannen, een pochet fleurt je kleding op

Mannen dragen niet zowel accessoires, als je ze dus draagt moeten ze meteen goed zijn. Met een pochet bereik je meteen het gewenste resultaat, een fleurige toevoeging aan je kleding.

Ze zijn steeds meer gezien, de pochettes, gedragen bij een pak en netjes in het borstzakje gestoken. Een pochet is een mannelijke accessoire die vooral bij pakken en kostuums gedragen wordt. Pochetten moet je dan ook vooral niet verwarren met een normale zakdoek. Een zakdoek draag je in je broekzak en een pochet is alleen voor de sier en draag je in je borstzakje. Met een pochet geef je jouw look een oppepper, een extra dimensie. Het maakt het geheel wat feestelijker en vrolijker, en dat is zeker op een gala of ander chiq feest nooit een probleem. Het is dan ook mooi om je kleuren er bij af te stemmen zodat alles netjes bij elkaar past.


Een pochet kun je in combinatie dragen met een das maar dat is helemaal niet nodig, wat meer casual looks kunnen een pochet prima verdragen. Je kunt dan een wat drukker patroontje nemen of een andere vouw maken zodat het niet te formeel wordt, bijvoorbeeld de casual fold. Gewoon lekker zonder gedoe het pochetje in het borstzakje stoppen zonder ingewikkelde vouwen met 2 of 3 punten die omhoog moeten staan.
Bij een kostuum is het de kunst om het pochetje in de goede kleur te combineren met de das, het overhemd en het jasje zelf. Officieel mag een  pochet niet precies de kleur en het patroon van de das hebben, vaak wordt dit bij deze herenaccessoire wel gedaan. Bij een smoking met vlinderdas kun je een zwarte of witte pochet dragen, net waar jouw smaak naar uit gaat. Andere kleuren zijn daarbij niet aan te raden.


Pochetjes worden vaak van zijde gemaakt, katoen komt ook wel voor maar probeer de goedkope dunne polyester pochetjes links te laten liggen, deze geven een goedkope uitstraling en kunnen zich niet meten met de zijden varianten.
Wil je als man dus eens wat anders met je kleding, een pochet geeft een feestelijk tintje en zorgt ervoor dat je er net iets meer verfijnd uitziet. Pochetten woren ook wel lefdoekjes genoemd, natuurlijk naar het fashion statement dat je er mee maakt.


Bericht geschreven door: pochetten
Aantal keer gelezen: 1935x
Toegevoegd op: 2013-09-23 14:25:37
Laatst gewijzigd op: 2014-08-01 16:23:59

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen