Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Verschil tussen een particuliere en commerciŽle vlaggenmast | Berichten.org

Verschil tussen een particuliere en commerciŽle vlaggenmast

Veel mensen een vlaggenmast is gewoon een vlaggenmast. Echter, niks is minder waar. Er zijn vele verschillende vormen, maten en uiteraard worden er verschillende grondstoffen gebruikt bij het vervaardigen van een vlaggenmast. Daarbij is er ook nog een onderscheidt te maken tussen masten voor de particulieren markt, de zogenaamde Ďhuis, tuin en keukení masten, en de vlaggenmasten voor de commerciŽle markt. Denk bij die laatste categorie veelal aan de masten die je vaak ziet bij de woonboulevard of buiten winkels. In dit bericht volgt een korte analyse over de vlaggenmast voor de particuliere markt enerzijds en de commerciŽle anderzijds.

Een vlaggenmast verschilt
Grote kans dat ook jij een vlaggenmast in de berging of op zolder hebt liggen. Immers, Nederlanders hijsen graag de vlag als dat mogelijk is. Op feestdagen zoals Koninginnedag en Bevrijdingsdag halen we dan ook graag de vlaggenmast en nationale driekleur van zolder. Het is waarschijnlijk dat de vlaggenmast van veel Nederlands kan worden aangemerkt als een particuliere mast. Immers, deze zijn vaak een stuk goedkoper dan de commerciële masten. De reden hiervoor is relatief simpel. Een particuliere mast wordt slechts enkele dagen per jaar buiten geplaatst. Daardoor hoeft de mast niet van een zeer hoge kwaliteit te zijn. Een commerciële mast daarentegen staat dagelijks buiten en moet weer en wind kunnen doorstaan. Zonneschijn, regenbuien maar ook hagel en een harde wind. Een direct gevolg is dat de vlaggenmast van een betere kwaliteit dient te zijn wat zich vaak vertaald in een hogere prijs.

Welke vlaggenmast kies jij?
Wanneer je het idee hebt om je eerste of een nieuwe vlaggenmast aan te schaffen dan is het noodzakelijk om bovenstaande in gedachten te houden. Hoe vaak ga je de vlaggenmast buiten plaatsen? Dagelijks? Of misschien slechts vier keer per jaar. De medewerkers van bedrijven die een vlaggenmast verkopen kunnen je goed helpen om de juiste mast voor de juiste situatie aan te schaffen. Daarbij kan het ook nog veel geld schelen als je de mast via het internet koopt. Een vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders zorgt dan ook voor meer transparantie. Zorg voor een goede mast zodat jij de nationale driekleur trots kan hijsen. Veel succes met het kopen van een geschikte en mooie mast.


Bericht geschreven door: tias87
Aantal keer gelezen: 5499x
Toegevoegd op: 2013-09-18 12:13:21
Laatst gewijzigd op: 2013-09-18 17:27:53

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen