Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Goedkope VPS heeft veel voordelen | Berichten.org

Goedkope VPS heeft veel voordelen

VPS staat voor virtual private server. Goedkope VPS kan worden omschreven als een soort ‘dedicated’ server maar dan met heel veel voordelen tegen een fractie van de prijs in vergelijking met een echte ‘dedicated’ server. Om die reden is het dan ook goed mogelijk om relatief goedkope VPS pakketten af te nemen voor zeer scherpe tarieven. De afgelopen jaren heeft internet en hosting een steeds prominentere rol in ons leven gekregen. De reden is simpel: steeds meer zaken en diensten online zijn gegaan. In dit artikel worden de voordelen van een goedkope VPS server besproken.
Goedkope VPS geschikt voor vrijwel elke website
Een 100% bereikbaarheid en een snelle laadtijd van sites is uitermate belangrijk om klanten tot conversie aan te zetten. VPS hosting en ook goedkope VPS hosting kan dit realiseren. We spreken van goedkope VPS hosting omdat er reeds pakketten zijn af te nemen vanaf € 10,-. Deze prijzen zijn te vergelijken met de duurdere ‘shared hosting’ pakketten welke in vergelijking veel minder te bieden hebben.
 
Er zijn heel veel voordelen van goedkope VPS Hosting, met name voor mensen die net overstappen van een ‘shared hosting’ account. Een van de voordelen van goedkope VPS is dat men vrijwel elke software op de server kan installeren alsook de mogelijkheid heeft tot het uploaden van enorme hoeveelheden data en content. Hierbij hoeft de eigenaar van de server niet bang te zijn dan de server wordt beïnvloedt door andere sites op de server. Immers, de sites van een en dezelfde gebruiker staan op zijn of haar eigen virtuele server.

Naast bovengenoemd voordeel levert goedkope VPS ook een veel hogere up-time dan een vergelijkbaar ‘shared hosting’ pakket. Dit leidt er toe dat veel webmasters tegenwoordig kiezen voor. Immers, voor zowel webmasters als bezoekers van een website is niks ergerlijker dan een niet bereikbare of zeer traag ladende site.

Goedkope VPS pakketten vullen een gat
In het verleden hadden website eigenaren de keuze tussen enerzijds een relatief goedkoop doch slecht ‘shared hosting’ pakket enerzijds en een relatief duur doch omslachtig ‘dedicated’ pakket anderzijds. Goedkope VPS pakketten springen handig in dit gat. VPS kan dan ook worden gezien als een aantrekkelijk alternatief tussen de twee andere hosting methoden. De reden is dat de prijs van goedkope VPS pakketten niet veel verschilt van de duurdere ‘shared hosting’ pakketten. Aan de andere kant zijn ze wel veel goedkoper dan de ‘dedicated’ pakketten. Daarbij zijn VPS pakketten ook nog eens vrij van onderhoud en zijn ze makkelijk schaalbaar.

Bericht geschreven door: tias87
Aantal keer gelezen: 902x
Toegevoegd op: 2013-09-11 09:04:33
Laatst gewijzigd op: 2013-09-11 09:04:33

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen