Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Waarom is SEO belangrijk voor voor uw website? - Tips! | Berichten.org

Waarom is SEO belangrijk voor voor uw website? - Tips!

Het opzetten van een succesvolle website is nog niet zo gemakkelijk, veel mensen vinden het lastig om bezoekers te krijgen, maar met behulp van een aantal tips kan ook jij je website traffic verbeteren! Bekijk nu alle tips in dit artikel!
Vaak zeggen veel professionals dat het zeer belangrijk is dat je website geoptimaliseerd is voor de zoekmachines, maar wat heeft dit nou juist voor effect?

Een voorbeeld:
Stel u hebt een domeinnaam en hosting aangeschaft en zet hier een blog op. U vult uw blog iedere dag aan met een artikel, na 3 maand heeft u dan 90 artikelen! Het is belangrijk dat u zorgt dat u kwaliteit aflevert, maar dit is nogal logisch omdat de zoekmachines ook graag de kwaliteit hoog houden.

Wat is nou het verschil tussen Site A (niet geoptimaliseerd, 90 artikelen) en Site B (geoptimaliseerd, 90 artikelen). Doordat je de titels en beschrijvingen aanpast weet Google waar je artikel over gaat en wat belangrijke termen zijn van je artikel. Wanneer dan iemand een bepaalde zoekterm intikt in Google en die is terug te vinden in jouw titel of beschrijving dan kent hij een hogere waarde aan het artikel toe dan de website die niet geoptimaliseerd is! U heeft dus een voorsprong op uw concurrent!

Stel u heeft beide een geoptimaliseerde website, hoe zorg ik dan dat bezoekers richting mijn website gaan?

Dit doe je doormiddel van pakkende titels en duidelijke beschrijvingen! Mensen klikken bijvoorbeeld eerder op titels met Tutorials of tips of tricks. Zorg dat je titels opvallen!

Hoe beter je content is hoe eerder je pagina gedeeld wordt op andere pagina's, oftewel er ontstaat "natuurlijke" linkbuilding.

Hoe zorg je dat je doormiddel van natuurlijke linkbuilding hoger stijgt op een aantal zoektermen?

Dit doe je doormiddel van een duidelijke domeinnaam en georganiseerde permalinks! Een zoekterm in de domeinnaam is een eenvoudige manier, maar vaak is het belangrijk dat uw domeinnaam kort is en een pakkende term bevat, zodat mensen de domeinnaam onthouden.

Wat is een permalink? Een permalink zijn de termen wat je gebruikt per artikel achter je domeinnaam, wanneer je deze niet instelt bij een CMS systeem dan zul je links krijgen zoals: jouwwebsite.nl?id=2, wanneer je de permalinks wel goed instelt dan krijg je mooie url's zoals: jouwwebsite.nl/SEO-tips

Hopelijk heb ik je kunnen helpen met een aantal tips! Voor meer informatie over hoe je een website kunt opzetten kun je op de links klikken in deze tekst! Ik wens u veel succes met uw website!

Bericht geschreven door: hosting
Aantal keer gelezen: 1643x
Toegevoegd op: 2013-08-22 11:56:22
Laatst gewijzigd op: 2013-08-22 11:56:22

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen