Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
De geschiedenis van de iPhone | Berichten.org

De geschiedenis van de iPhone

De Iphone is de laatste jaren de populairste telefoon van de wereld. Door de jaren heen zijn er veel verschillende types op de markt gekomen. De verwachting is dat er in de toekomst steeds nieuwere varianten van de iPhone op de markt zullen gaan komen.

Een iPhone is tegenwoordig overval te vinden. Deze smartphone is erg populair geworden en is dan ook veel gewild. De iPhone heeft vele verschillende mogelijkheden, is makkelijk te bedienen en heeft een strak uiterlijk.


Onstaan van de iPhone


De iPhone is geïntroduceerd in Amerika in januari 2007. De iPhone is een smartphone die is ontwikkeld door Apple. De iPhone heeft vele verschillende mogelijkheden, zoals bellen, sms'en, films en foto's bekijken, mailen, gebruik maken van internet en nog veel meer. De iPhone heeft een non-screen-toetsenbord en kan dan ook worden bediend door het scherm aan te raken.

Eind juni 2007 startte de verkoop van de iPhone en op dat moment waren er twee verschillende versies te verkrijgen. En iPhone met een opslagcapaciteit van 4 GB en een iPhone met een opslagcapaciteit van 8 GB. Tijdens de eerste verkoop stonden er duizenden mensen in de rij om een iPhone te kunnen bemachtigen. In november 2007 werd de iPhone aan de rest van de wereld geïntroduceerd.Varianten van de iPhone


Op dit moment is de iPhone 5 over de gehele wereld te verkrijgen. Maar de iPhone 5 heeft nog wel een aantal voorlopers. Halverwege 2008 kwam Apple met de iPhone 3G en in 2009 de iPhone 3GS. De iPhone 3GS is sneller dan de 3G en heeft meer nieuwe functies. In juni 2010 werd de iPhone 4 geïntroduceerd. Deze variant van de iPhone heeft veel nieuwe functies, een verbeterde camera en een verbeterd scherm. Ook is deze variant een stuk sneller en dunner dan de oudere variant. Eind oktober 2010 kwam de iPhone 4S op de markt. Deze iPhone heeft een 8 megapixelcamera en is zelfs met een geheugen van 64MB te verkrijgen. In september 2012 is de nieuwste variant van de iPhone op de markt gekomen, de iPhone 5. Deze variant heeft een 8 megapixelcamera is te verkrijgen in het wit en in het zwart en heeft een geheugen van 16MB, 32MB of zelfs 64MB. Een iphone is goed te combineren de goedkoopste sim only met internet. Door deze combinatie is een Iphone abonnement met telefoon een stuk goedkoper. Er wordt steeds minder vaak een IPhone los gekocht.


Bericht geschreven door: Sanne Bosma
Aantal keer gelezen: 1996x
Toegevoegd op: 2013-08-10 13:56:29
Laatst gewijzigd op: 2013-08-10 13:56:29

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen