Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Een strak en zakelijk visitekaartje ontvangen | Berichten.org

Een strak en zakelijk visitekaartje ontvangen

Laatst was ik ondernemersbijeenkomst, van die bijeenkomsten waar ik wel eens vaker heen ga. Ik heb een reclamebureau en ben dus altijd opzoek naar nieuwe klanten en naar manieren om mijn klanten nog beter te kunnen bedienen met producten.
Als eigenaar van een reclamebureau ben ik vaak aanwezig bij diverse ondernemersbijeenkomsten. Ik bezoek deze voornamelijk in de regio waar ik vandaan kom en doe hier veel nieuwe contacten op. Met deze contacten heb ik inmiddels enkele samenwerkingen opgebouwd.

Ook ben ik altijd op zoek naar nieuwe producten die ik aan mijn klanten kan aanbieden zodat deze zich nog beter kunnen promoten richting hun klanten. De afgelopen keer dat ik op een bijeenkomst was ontving ik wel een heel erg leuk product, namelijk niet een papieren visitekaartje - waarvan ik er al duizenden heb inmiddels - maar een visitekaartje die echt mijn mond liet openvallen. Ik nam een visitekaartje aan en het was een raar gevoel, ik voelde geen papier maar ander materiaal. Toen ik eens goed keek zag ik dat het visitekaartje gemaakt was van metaal. Eerder had ik nog nooit zo'n mooi visitekaartje ontvangen. Toen ik zag om welk bedrijf het ging wist ik waarom dit bedrijf zo'n uniek visitekaartje had. Het bedrijf maakte namelijk hekwerken van metaal.

Toen ik het visitekaartje gretig in mijn zak stopte en vervolgens onderweg naar het kantoor was bedacht ik mijzelf hoe stom ik was geweest om niet te vragen waar en door wie dat visitekaartje gemaakt was. Toen ik op kantoor kwam besloot ik direct te bellen met het bedrijf en te vragen waar ik deze luxe visitekaartjes ook voor mijn bedrijf kon bestellen. Het ging uiteindelijk om een drukkerij die helemaal gespecialiseerd was in het maken van visitekaartjes van diverse vernieuwde materialen.

Hun motto: 'een visitekaartje moet een gebaar zijn'. Daar kon ik mijn direct in vinden en ik bestelde een aantal visitekaartjes met mijn eigen opdruk. Hier heb ik tot de dag van vandaag geen spijt van, want iedere keer als ik mijn visitekaartje afgeef krijg ik de opmerking dat het een gaaf en speciaal visitekaartje is. Iedere ondernemer die op zoek is naar een uniek en speciaal visitekaartje wil ik aanraden om visitekaartjes te gaan kopen bij een bedrijf die deze visitekaartjes kan produceren van uniek materiaal. Visitekaartjes kopen doe ik voortaan alleen van uniek materiaal.

Bericht geschreven door: webzo
Aantal keer gelezen: 1493x
Toegevoegd op: 2013-08-29 17:41:39
Laatst gewijzigd op: 2013-08-29 17:41:39

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen