Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Welke telefoons zijn nu populair? | Berichten.org

Welke telefoons zijn nu populair?

En van de meest populaire smartphones is de iPhone. Met name de iPhone 5 is nu razend populair. Meer over iPhones is te lezen op deze website. De afgelopen jaren is de BlackBerry in minder aantallen over de toonbank gegaan. De Samsung Galaxy S telefoon is de afgelopen jaren als n van de weinige als concurrentie beschouwd voor de iPhone serie. De iPhone serie heeft al die jaren het grootste deel van de markt opgeist. De verwachting is dat Samsung en iPhone de komende jaren het toneel blijven aanvoeren.
Eén van de meest populaire smartphones is de iPhone. Met name de iPhone 5 is nu razend populair. Meer over iPhones is te lezen op deze website. De afgelopen jaren is de BlackBerry in minder aantallen over de toonbank gegaan. De Samsung Galaxy S telefoon is de afgelopen jaren als één van de weinige als concurrentie beschouwd voor de iPhone serie. De iPhone serie heeft al die jaren het grootste deel van de markt opgeëist. De verwachting is dat Samsung en iPhone de komende jaren het toneel blijven aanvoeren.


Welke mobiele telefoons hebben vandaag de dag de voorkeur?
Tegenwoordig is er wat smartphones betreft voor iedereen iets speciaals te bemachtigen. De smartphones worden verkocht in alle typen en soorten. Mobieltjes van hedendaags zijn alleen maar meer geld waard geworden door de technische mogelijkheden. Hoeveel er voor een telefoon moet worden neergelegd is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs is afhankelijk van of het een losse mobiel betreft of in samenhang met een telefoon abonnement. De specificaties van de smartphones worden continu overtroffen.

Hoeveel mobiele telefoons worden er verkocht?
In 2010 werden er 1400 miljoen smartphones verkocht. De telefoon is te belangrijk om te verwijderen uit het dagelijks leven. Om de prijs van de telefoon te bepalen zijn de maandelijkse tarieven van belang. De onkosten van een telefoon zijn immers doorgaans in de maandprijs van het abonnement opgenomen. Met een telefoon zijn meerdere mobiele abonnementen te verkrijgen. Echter is er niet een telefoon abonnement nodig om gebeld te kunnen worden door een ander. Een sim only abonnement is een telefoon abonnement met alleen een simkaart en zonder toestel. Aanbiedingen van sim only's zijn hier te vinden. Met een losse prepaid kaart of een sim only abonnement zijn de minst dure maandlasten te krijgen. Bij een prepaid kaart zijn er geen vaste prijzen omdat er losse beltegoed kaarten gekocht kunnen worden. Bij een abonnement met toestel is een telefoon wel bijgeleverd.

Bericht geschreven door: mgim
Aantal keer gelezen: 1432x
Toegevoegd op: 2013-07-31 10:10:40
Laatst gewijzigd op: 2013-07-31 10:10:40

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen