Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
De schoonheid van wit gouden verlovingsringen | Berichten.org

De schoonheid van wit gouden verlovingsringen

Tuurlijk, u heeft veel verlovingsringen gezien, maar hoeveel van die ringen waren witgouden verlovingsringen? Waarschijnlijk niet veel. De schoonheid van het witte goud wordt helaas vaak vergeten. Wit gouden verlovingsringen zijn net zo mooi en tijdloos als ringen gemaakt van geel goud.


Wat zijn witgouden verlovingsringen?

Wit gouden verlovingsringen zijn gemaakt met behulp van wit goud. De meeste mensen denken dat goud geel is en niet wit. Hoe kan het dan wit goud zijn? Witgoud wordt gemaakt door het combineren van twee metalen om een nieuwe kleur te produceren. Het eindproduct is goud, maar het is een andere kleur. Wit gouden verlovingsringen worden vaak verwarmd met die van zilver. Maar als u de ring goed inspecteert, is het duidelijk te zien dat wit goud briljanter is dan sterling zilver.

Er zijn drie manieren waarop wit gouden verlovingsringen worden gemaakt:
- Nikkel en zuiver geelgoud mix om wit goud te maken
- Palladium en geelgoud kan wit goud bereiken
- Zilver wordt soms gebruikt om wit goud te maken

Goud is zacht en moet vaak een coating hebben om een duurzaam sieraad te worden. Witgouden verlovingsringen krijgen extra bescherming tegen chemicaliën, bekend als rhodium. Het voegt bescherming aan een toch al briljante ring. De coating kan niet eeuwig duren en moet goed worden onderhouden zodat de ring zijn briljant kleur behoud.

Wat zijn de voordelen van het witte goud verlovingsringen?

Het belangrijkste voordeel van wit gouden verlovingsringen is dat ze lijken op die van platina, maar aanzienlijk minder duur zijn. Veel mensen die houden van de look van platina, maar het zich niet kunnen veroorloven, kiezen witgouden ringen. Het geld dat bespaard wordt op het kopen van een wit gouden verlovingsring, kan gaan naar een diamanten of een andere decoratie op de band van de ring.

Bericht geschreven door: Frederique
Aantal keer gelezen: 1013x
Toegevoegd op: 2013-07-15 10:51:19
Laatst gewijzigd op: 2013-07-15 10:51:19

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen