Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Beleggen op het internet | Berichten.org

Beleggen op het internet

Online beleggen, dat klinkt als iets waarmee alleen ervaren mensen geld kunnen verdienen. Dit is echter niet het geval. Iedereen van beginner tot expert kan geld verdienen met beleggen via het internet. Bent u een beginner, dan doet er u goed aan om dit artikel grondig te doorlopen. Maar helaas kunnen wij de risico\\\'s die beleggen met zich meebrengen niet verminderen door deze informatie. Het zorgt er wel voor dat u optimaal bent voorbereid.

Voorbereiding

Beleggen kan iedereen maar goed beleggen kost veel voorbereiding. U doet er bijvoorbeeld verstandig aan de geschiedenis van het financiële product te analyseren. Zo kunt u in de toekomst juist anticiperen op berichtgevingen en veranderingen in de markt. Neem als voorbeeld de aandelen Apple. De aankondiging van nieuwe producten van Apple zorgen ervoor dat er veranderingen plaatsvinden in de koers Apple. Als u verwacht dat een aangekondigde berichtgeving positief zal zijn dan kunt u aandelen Apple kopen.

Investeren in uwzelf 

U kunt er ook voor kiezen in uzelf te investeren door een cursus beleggen te nemen. Met zo'n cursus leert u beleggen met verstand. U weet dan beter wat u doet en de kans op optimaal rendement wordt groter. U kunt ook een boek aanschaffen om uw kennis over beleggen te verbreden.

Welke broker kiezen

Bij deze keuze zijn gebruiksgemak, veiligheid en kosten vaak de belangrijkste criteria. De kosten van online beleggen staat per broker vaak van te voren duidelijk aangegeven zodat u ze gemakkelijk kan vergelijken. De veiligheid van online brokers wordt gewaarborgd door de toezichthouder. Als u bij een van deze broker belegt weet u dat zij veilig met uw geld omgaan. Het gebruiksgemak kunt u zelf testen door een simulatieaccount aan te maken. Met zo'n account kunt u het handelsplatform testen zonder risico.

Verschillende financiële producten

Via online brokers kunt u gemakkelijk handelen in financiële producten over de hele wereld. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het een avontuur is om de juiste belegging te kiezen. Deze keuze is afhankelijk van het risico dat u wilt nemen en het rendement dat u daarvoor terug krijgt. Zo zijn aandelen vaak risicovoller dan obligaties. U kunt bij online brokers beleggen in populaire bedrijven zoals Apple, Microsoft, Philips en Post NL. Aandelen Apple zijn net zoals alle andere aandelen met één klik te koop.
Ook kunt u met enkele klikken investeren in de opkomende economieën zoals India en Brazilië. Met online beleggen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Na dit te hebben gelezen bent u beter voorbereid om het avontuur van beleggen te beginnen. Maar onthoud dat eerder behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst!

Bericht geschreven door: webzo
Aantal keer gelezen: 1390x
Toegevoegd op: 2013-07-13 14:04:44
Laatst gewijzigd op: 2013-07-13 14:04:44

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen