Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Op vakantie | Berichten.org

Op vakantie

De zomer is begonnen en dat betekent dat iedereen zín zomerkleding erbij pakt, de caravan uit de garage wordt gehaald en we weer volop op vakantie gaan.

De maanden juli en augustus zijn de drukste maanden van vakantie, iedereen vertrekt naar het buitenland, veelal voor het lekkere weer, maar ook gewoon om er even tussenuit te zijn. In Nederland zou er sprake zijn van een economische crisis, maar of dat ook echt invloed heeft op de vakantiegangers is maar de vraag. De vakanties zijn er ook zeker niet goedkoper op geworden en toch zitten vliegtuigen vol of betaal je de hoofdprijs voor een last minute.

Populaire vakantielanden


Maar wat maakt die vakantielanden zo populair? De meeste gaan naar frankrijk, spanje en italie, maar ook andere landen zijn steeds meer in opmars. Zo is Turkije niet meer weg te denken uit de vakantiebestemmingen. Iedereen komt terug met de beste verhalen over Turkije en ze gaan zeker nog eens terug. Daarbij zijn vaak de all-inclusive vakanties erg in trek. Een week lang zon, zee, strand en alles binnen handbereik. Ideaal.
Maar toch pakken ook veel mensen de auto en rijden in een dag of twee naar een leuke camping in Frankrijk. Niet te duur en erg handig als je met kinderen op vakantie moet. Iedereen kan z’n ding doen op de camping en er worden vaak veel dingen georganiseerd, waardoor de kinderen zich nooit vervelen en dus papa en mama lekker kunnen uitrusten.

Hans Kortlevers naar Frankrijk


Hans Kortlevers gaat ook het liefst naar de camping op vakantie. Hij houdt erg van wielrennen en een plek waar hij dat zou kunnen doen heeft hij dan ook het liefst. En dan kom je toch uit op de mooie bergen van Frankrijk. Dus fiets achterop en de auto in, we gaan op vakantie. Kijk ook eens op https://vimeo.com/hanskortlevers.

Bericht geschreven door: Frederique
Aantal keer gelezen: 1305x
Toegevoegd op: 2013-07-10 13:16:03
Laatst gewijzigd op: 2013-07-10 13:16:03

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen