Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Minderende vraag naar Samsung Galaxy s4 | Berichten.org

Minderende vraag naar Samsung Galaxy s4

De vraag naar de Samsung Galaxy s4 is kleiner dan op voorhand werd verwacht. Door de tegenvallende verkoop heeft Samsung zowel de productie als de verwachtte omzet naar beneden bijgesteld. Over de maand juli wordt een lagere winst verwacht net als de maand juni heeft laten zien. De Samsung Galaxy s4 zou te weinig verschillen van de Samsung Galaxy s3.
Minderende vraag naar nieuwe high-segment telefoons
Men beweert dat consumenten minder behoefte hebben aan in het duurste segment geplaatste telefoons die weinig tot geen nieuwe features bezitten. Zo zouden telefoons weinig technische veranderingen ondergaan ten opzichte van eerdere modellen. Daarentegen wordt wel een hoge prijs gerekend voor die paar veranderingen of updates. Het lijkt erop dat de consument op dit moment tevreden is of genoegen neemt met de huidige stand van de techniek. Smartphone producenten zouden minder moeten focussen op nieuwe toevoegingen. In plaats daarvan moet gewerkt worden aan langere accuduur en het oplossen van veel voorkomende problemen bij bijvoorbeeld de Samsung Galaxy s3 en Samsung Galaxy s4.

Consument kiest vaker voor Samsung Galaxy reparatie
Mede door de hoge kosten van een nieuw toestel kiezen consumenten bij schade vaak voor Samsung Galaxy s4 reparatie. Reparatie van smartphones is de laatste jaren flink toegenomen. Met name reparatie van Samsung Galaxy toestellen is nog relatief goedkoop. De opkomst van onafhankelijke reparateurs heeft geleid tot een toename van het aantal smartphone reparatie centers in Nederland. In plaats van een nieuwe telefoon aanschaffen weet de consument vaker de weg te vinden naar winkels die reparatie van Samsung Galaxy S aanbieden. Wanneer een Samsung Galaxy S2 uit valt of stuk is, is hij niet meteen afgeschreven. Consumenten zien de waarde in van reparaties. Voor relatief weinig kosten kun je je smartphone laten repareren bij de onafhankelijke reparateur in de buurt. Mede hierdoor neemt de vraag naar nieuwe smartphones af.

Zo lang smartphone fabrikanten als Apple en Samsung niet met drastische veranderingen komen, zal de vraag naar high-end telefoons niet stijgen. De consument is tevreden met het niveau van telefoons op dit moment en kiezen bij schade of een defecte telefoon eerder voor reparaties.

Misschien wacht de consument op dat toestel wat echt vernieuwing brengt. Wellicht wil men dan wel weer een hoge prijs betalen voor nieuwe techniek.

Bericht geschreven door: eva.plof
Aantal keer gelezen: 1403x
Toegevoegd op: 2013-07-09 09:40:22
Laatst gewijzigd op: 2013-07-09 09:40:22

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen