Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Naar welke muziek luistert uw (kleine) kind? | Berichten.org

Naar welke muziek luistert uw (kleine) kind?

Als kinderen groter worden ontwikkelen zij een eigen smaark voor muziek. Maar waar luisteren uw jonge kinderen op dit moment naar? De Kidz-DJ heeft bekende nummers van weleer in een nieuw jasje gestoken zodat u samen met uw kinderen van oude toppers kunt genieten.
Die kinderen voor kinderen CD heeft u misschien al 100 keer gedraaid en dan kan het goed zijn dat u die muziek intussen zat bent. 2 Vaders dachten precies hetzelfde en bedachten de Kidz-DJ. Dit is een DJ die de teksten van bekende nummers omzet naar kinderliedjes.

Kidz-DJ
Op die manier herkent u als ouder de grootste wereldhits in een nieuw jasje en kunt u samen met uw kind genieten van de muziek.

Het begon voor de Kidz-DJ met zijn eerste album: I Love Disco.  Op die CD staan toppers als 'WIl je met me spelen vandaag?' en 'Niet Slapen'. U kent die nummers als 'Voulez vous coucher avec moi' en 'I'm so excited' van de Pointer Sisters.

5 Albums

Na dat album is het hard gegaan met de Kidz-DJ en heeft hij meer kindermuziek gemaakt. Inmiddels zijn er 5 albums uitbracht. Naast de grootste discohits gaat het om:

  • I Love 80's - Hits uit de jaren 80
  • I Love Nederpop - Hits van eigen bodem
  • I Love Sint - Liedjes voor sinterklaas
  • I Love Christmas - Liedjes voor tijdens Kerst
Er moet voor iedereen dus wel wat leuks tussen zitten. De Kidz-DJ biedt leuke muziek voor uw jonge kinderen, maar als de kids nog wat jonger zijn, dan kunt u ook eens luisteren naar de Baby-DJ

Baby DJ

Baby DJ
De Baby DJ is namelijk de nieuwste collega van de Kidz-DJ en hij maakt muziek speciaal voor baby's. Het is voor hen een eerste kennismaking met muziek en inmiddels zijn er 2 albums verkrijgbaar: I Love Soul en I Love Pop. Uit onderzoek blijkt dat muziek een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van uw kind. De Baby DJ zorgt ervoor dat dit ook nog eens op een leuke manier gebeurt.

Bericht geschreven door: pzweegers
Aantal keer gelezen: 1575x
Toegevoegd op: 2013-07-01 13:41:25
Laatst gewijzigd op: 2013-07-01 13:41:25

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen