Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Zomers speelgoed eindelijk in trek! | Berichten.org

Zomers speelgoed eindelijk in trek!

Het lijkt er nu eindelijk op dat het zomer gaat worden. Dinsdag en woensdag was het erg lekker weer en meteen zie je overal om je heen kinderen buiten spelen. Wat is nu eigenlijk het leukste speelgoed voor deze tijd van het jaar?
2 dagen lekker weer is natuurlijk nog steeds geen zomer en helaas zullen we nog even wat langer geduld moeten hebben voordat het voor langere periode lekker weer gaat worden. Maar als het eenmaal zo ver is, dan is er volop speelgoed dat je kunt gebruiken om je te vermaken.

Als je besluit om lekker thuis te blijven met zomers weer, dan is het natuurlijk erg leuk om een watergevecht te organiseren. Wat heb je daar allemaal voor nodig? Op de eerste plaats waterballonen natuurlijk. Waterpistolen maken het extra spannend en zorgen voor nog meer speelpret.Een ander soort speelgoed dat erg populair is dit jaar, is de waterglijbaan. Hier rechts zie je een afbeelding van een waterglijbaan voor 2 personen!

Wat je ook kunt doen, is naar het zwembad. Heerlijk dobberen op het water met een groot luchtbed of overgooien met van die speciale waterballen. Bij het zwembad verzamelen zich veel mensen en dus is het ook een perfecte locatie om een potje te voetballen. Daarvoor heb je een bal nodig en dat blijft ieder jaar ook erg populair speelgoed.

Maar wat misschien wel het allerleukste is, is om een dagje naar het strand te gaan. Op het strand lekker spelen met bijvoorbeeld  een strandset of in het water snorkelen met zwemvliezen, snorkels en een duikbril. Nu is het water nog te koud, maar er komen nog genoeg zomerse dagen om lekker met het speelgoed op het strand te spelen.

Bericht geschreven door: pzweegers
Aantal keer gelezen: 955x
Toegevoegd op: 2013-06-21 16:11:19
Laatst gewijzigd op: 2013-06-21 16:11:19

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen