Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Een nieuwe pc aanschaffen! | Berichten.org

Een nieuwe pc aanschaffen!

Het gebeurt wel eens, je computer houdt ermee op. In deze tijd is het lastig zonder computer dus moet je op zoek naar een nieuwe. Wat is er allemaal mogelijk?

Een leuke en spannende bezigheid. Het aanschaffen van een nieuwe pc. Of het nu om een laptop of desk top met lcd scherm gaat dit zijn zaken die je aanschaft voor een langere tijd.

Je kunt er voor kiezen een kant en klaar model te kopen. Maar nog veel leuker is het zelf samenstellen van een pcwinkel.
Een pc zelf samenstellen!

Een pc zelf samenstellen kan op veel verschillende manieren. Je kunt er voor kiezen naar een professionele computer winkel te gaan. Daar kun je samen met de adviseur goed bespreken waar je de pc voor wilt gaan gebruiken. Dat is van belang immers een pc voor alleen internet gebruik wat mailen en chatten heeft een andere configuratie dan een pc voor het verwerken van foto`s en films.

Bij het zelf samenstellen is het dus van belang waarvoor je de pc gaat gebruiken. Aan de hand hiervan pas je het pakket aan. De grote van de harde schrijf de snelheid van de video kaart, moederboard en het interngeheugen.

Wil je een pc met of zonder scherm. Of gaat de voorkeur uit naar een laptop. Je kunt er ook voor kiezen (als je zelf handig en technische genoeg bent)alle onderdelen te kopen in de winkel of te bestellen via internet. Internet heeft legio mogelijkheden voor het samenstellen en kopen van onderdelen voor je nieuwe pc.

Sommige sites helpen je op weg bij het maken van keuzes. Dat is wel zo handig als je nog niet exact weet wat je precies nodig hebt. Veel plezier bij het samenstellen van je nieuwe pc.

Bericht geschreven door: Frederique
Aantal keer gelezen: 1635x
Toegevoegd op: 2013-06-18 10:30:05
Laatst gewijzigd op: 2013-06-18 10:30:05

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen