Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Last van vliegenoverlast? Vliegen vangen met unieke vliegenvanger. Nu ook in Nederland! | Berichten.org

Last van vliegenoverlast? Vliegen vangen met unieke vliegenvanger. Nu ook in Nederland!

Veel gebieden in Nederland hebben last van vliegenoverlast. Nu is er een doeltreffende methode om vliegen te vangen en overlast met 80% / 90% te verminderen!

Vliegenoverlast

Vliegen bevinden zich over het algemeen bij vee, paarden en afval maar ook in en om de tuin kan vliegenoverlast voorkomen met als gevolg dat vliegen het huis binnen gaan en ze overal te vinden zijn.

Al die vliegen in en om het huis, boerderij, camping of recreatiepark zijn niet alleen vervelend maar brengen ook bacteriën met zich mee dus is het zaak deze vliegen te bestrijden met een doeltreffende methode.

Vliegenvangers

Nu is er een nieuw gepatenteerde vliegenvanger in Nederland welke de vliegenoverlast verminderd met 80% / 90% procent!

Voor bedrijven, agrarische sector en paarden sector is er de http://www.flybuster.nl/flybuster-complete-vliegenval.html
Voor particulieren is er de http://www.flybuster.nl/flybuster-garden-vliegenvanger.html

FlyBuster Professionele Vliegenval


De FlyBuster Vliegenval bevat een zeer effectieve lokvloeistof en is 100% biologisch welke enorm veel vliegen aantrekt.

De vloeistof gaat in de plastic emmer (inclusief deksel), met de bijzondere gepatenteerde ‘one way’ openingen. Deze zijn zo ontworpen, wanneer de vliegen eenmaal binnen zijn, ze niet weer naar buiten kunnen.
FlyBuster Vliegenval

FlyBuster Garden Vliegenvanger


Ook de FlyBuster Garden Vliegenvanger bevat de zeer efficiënte lokvloeistof (100% biologisch) die enorm veel vliegen aantrekt. De vloeistof (08 Liter) zit al in de vliegenvanger (met het deksel gesloten) en is klaar voor gebruik!

De bijzondere gepatenteerde ‘one way’ openingen van de FlyBuster zijn zo ontworpen, wanneer de vliegen naar binnen zijn gevlogen deze niet weer naar buiten kunnen.
FlyBuster Garden Vliegenvanger

De No Fly Zone

Het beste resulaat word behaald als er gebruik word gemaakt van de No Fly Zone. De No Fly Zone houd in dat er een gebied of locatie word uitgesloten van vliegen. Dus is het de bedoeling om de FlyBuster op, vooraf bepaalde, plekken neer te zetten in een cirkel om het gebied ongeveer om de 10/15 meter van elkaar.

Vliegen bevinden zicht doorgaans tussen de 0,80m en 2,0m vanaf de grond, daarom is het raadzaam om de vliegenvangers op een hoogte van 1,5m te plaatsen. Hiermee creeer je dus de ideale No Fly Zone!

Als bovenstaande No Fly Zone word toegepast zal de vliegenoverlast met 80% / 90% verminderd worden doormiddel van deze vliegenvangers.


Bericht geschreven door: FlyBuster
Aantal keer gelezen: 1042x
Toegevoegd op: 2013-06-26 16:52:17
Laatst gewijzigd op: 2013-07-03 15:47:25

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen