Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Wat moet ik met met mijn haar in de zomer?! | Berichten.org

Wat moet ik met met mijn haar in de zomer?!

Tips en tricks voor een zomerproof kapsel. Hier lees je hoe je alles voor een perfecte zomercoupe! En hoe je kunt voorkomen dat je pluizig en slonzig haar krijgt ten gevolgen van de zon en de zee.

Het is weer zomer, tijd om lekker bruin te worden op het strand, te beachvollenballen of te surfen. De zomer heeft veel voordelen, maar ook wat nadelen. De zon en de zee zijn namelijk killers voor je haar. Het zoute zeewater en de zon kunnen je haar erg kwetsbaar maken. Hierdoor zal het op den duur gaan pluizen en pieken. Het ziet er misschien voor even wel leuk uit zo\'n beachlook, maar na een tijdje kun je er niks meer mee. Maar wees niet getreurd! Voor elk probleem is een oplossing. Er zijn namelijk veel producten die je haar beschermen tegen de uv-stralen van de zon en het bijtende zout van de zee.

Zomerproducten
Maar aan wat voor producten moet je dan denken? Er zijn veel voedende haarmaskers en shampoo\'s die je haar de juiste verzorging bieden na een lange dag strand. Ook zijn er shampoo\'s die een uv-filter bevatten. Hier kun je je haar mee wassen voordat je naar het strand gaat. Wat ook een gouden tip is, is om je haar voordat je op vakantie gaat goed bij te knippen. Zorg dat alle dode punten er af zijn, deze zijn namelijk het meest kwetsbaar en gaan er lelijk uitzien na aanraking met de zon en de zee. Als laatste kun je natuurlijk ook altijd een petje of een mooie zomerhoed op zetten. hiervan weet je zeker dat het écht werkt!

Aanschaf producten
Speciale shampoo\'s en haarmaskertjes zijn helaas niet gratis. U kunt ze aanschaffen bij de betere drogisterijen, kapperszaken of bij een speciale groothandel. Bij deze laatste betaald u vaak minder geld omdat ze grote partijen leveren. Ook heeft u hier erg veel keuze aan goede profesionele producten.


Bericht geschreven door: Rosa
Aantal keer gelezen: 1736x
Toegevoegd op: 2013-06-14 14:02:51
Laatst gewijzigd op: 2013-06-17 10:14:27

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen