Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Meer informatie over een pandhuis | Berichten.org

Meer informatie over een pandhuis

Een pandhuis of pandjeshuis is ontstaan in Amerika. Een pawnshop (pandjeshuis)vind je tegenwoordig in de meeste grote steden. Er zijn tal van mogelijkheden binnen een pandhuis als het gaat om inkoop, verkoop, verpanding, terugkoop, verkoopbemiddeling.

Wat kan een pandhuis voor u betekenen?

De meeste van ons weten dat je bij een pandhuis waardevolle spullen in onderpand kunt geven. Als er een moment is dat je direct wat extra cash geld nodig hebt maar niet direct volledig afstand wil doen van je goederen is een pandhuis een aanrader.

Je weet precies waar je aan toe bent. Er vindt een betaling plaats over de waarde van je roerende zaken. Vooraf geeft de adviseur van het pandhuis aan wat je moet betalen om de zeken weer terug te kopen. Meestal heeft u hier een aantal maanden de tijd voor.
Je krijgt een contract mee met de looptijd. Wil of kan je de goederen niet terug kopen dan zijn de spullen na de looptijd eigendom van het pandhuis.

Heb je spullen die je wilt verkopen maar zelf geen tijd? Dan kan een pandhuis de verkoop voor u regelen. Je spullen worden op een professionele wijze in de winkel geplaats. Vooraf worden de verkoop prijzen bepaald en duidelijk aangegeven wat de vergoeding voor het pandhuis is. Erg handig als je zelf geen zin of tijd hebt om spullen te verkopen.

Uiteraard kun je ook direct je zaken verkopen aan een pandhuis. Of zoek je iets nieuws maar mag wel gebruikt zijn? Ook dan ben je bij een pandhuis aan het juiste adres. In een pandhuis kun je terecht voor veel tweedehands roerende zaken. Of het nu gaat om een gebruikte lcd televisie of een nieuwe wasmachine. Neem eens een kijkje in een pandhuis of bezoek er een op internet. Pandhuizen doen vaak ook aan de inkoop van goud.

Bericht geschreven door: Frederique
Aantal keer gelezen: 1413x
Toegevoegd op: 2013-06-13 13:29:10
Laatst gewijzigd op: 2013-06-13 13:29:10

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen