Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
iPhone reparatie centers plukken de vruchten van stijgende vraag naar smartphones | Berichten.org

iPhone reparatie centers plukken de vruchten van stijgende vraag naar smartphones

Wie heeft er tegenwoordig nog geen Smartphone? Bijna de hele westerse bevolking lijkt niet meer zonder een mobiele telefoon te kunnen waarmee werkelijk alles moet kunnen. De vraag naar mobiele telefoons is niet alleen goed voor producenten zoals Apple en Samsung. Juist de lokale Samsung en iPhone reperatie bedrijven plukken de vruchten van deze groei.

Groei van de smartphone markt.

De afgelopen jaren staan in het teken van een enorme groei van de smartphone markt. Techniek heeft altijd ontwikkelingen doorgemaakt en zal dit ook altijd blijven doen. Vanaf de tijd dat de smartphone is geïntroduceerd is de vraag ernaar alleen maar gestegen. Diverse producten hebben elkaars marktaandeel proberen te veroveren, maar de totale waarde van de smartphone markt is gestegen. Op dit moment is het besturingssysteem wereldwijd marktleider met een aandeel van 75%, gevolgd door Apple’s IOS met 18%. Het aantal verkochte smartphones in het eerste kwartaal van 2013 is 210 miljoen, wat ongeveer 50% is van de totale verkoop van mobiele telefoons. Onderzoekers verwachten dat de groei van smartphones zal toenemen en dat is 2018 ca 70% van de geproduceerde telefoons smartphone zal zijn.

Reparatie bedrijven liften mee op succes smartphone

Mede door de lange wachttijd voor reparatie van Samsung smartphones of iPhones en de hoge kosten die hier aan verbonden zijn,  vinden steeds meer mensen de weg naar lokale reparatie centers. Veel bedrijven noemen zich specialist op het gebied van smartphone reparatie. Sommigen specialiseren in het repareren van iPhone waar anderen zich vooral richten op reparatie van Samsung Galaxy telefoons. Feit is dat dit type bedrijven de laatste jaren een enorme groei doormaken. Deze organisaties liften mee op het succes van smartphone giganten als Samsung en Apple.
Reparaties zijn sneller dan wanneer je bij Samsung of Apple aanklopt. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn reparaties niet heel duur en worden juist kwalitatief goede onderdelen gebruikt. Voor veel voorkomende problemen met smartphones (Samsung Galaxy S3 laadt niet op, Glas van iPhone 4s kapot) hebben reparatie centers een snelle oplossing. Door de ruime ervaring van de reparateurs zijn deze reparaties vrijwel altijd binnen een dag klaar. Als je dan ook nog een degelijke prijs moet betalen is het niet gek dat dit soort bedrijven de vruchten plukken van de groei van het aandeel smartphones.

Bericht geschreven door: Iris.I
Aantal keer gelezen: 1606x
Toegevoegd op: 2013-06-12 12:21:59
Laatst gewijzigd op: 2013-06-12 12:21:59

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen